Acne behandeling Eindhoven

Heb jij last van een onzuivere huid?

 

 

 • Gecertificeerde acne specialisten in huis
 • Vergoeding door je zorgverzekeraar
 • Intake gesprek en advies

 

Wordt een acne behandeling vergoed door de zorgverzekering?

Pure werkt samen met de zorgverzekering waardoor de acne behandelingen door vrijwel alle zorgverzekeraars worden vergoed. Je kan zelf bij bij je zorgverzekering navraag doen welke vergoeding zij toepassen.
 

Wat is acne? 

Acne zijn kleine ontstekingen die worden veroorzaakt door de propionibacterie. Als de ontsteking verder gaat en een infectie ontstaat, wordt er pus gevormd en dat ziet er uit als een wit kopje. Vaak zien we ook bij acne veel black heads en white heads.

Hoe ontstaat acne?

Acne heeft veel verschillende oorzaken zoals: pubertijd, hormonen, voeding, bacteriën, tekort aan vitaminen en huidverzorging. Tijdens een intake gesprek gaan we onderzoeken waar de oorzaak van de acne vandaan komt. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, vragen we je minimaal 7 dagen vooraf een voedings dagboek bij te houden. 

 

Welke behandeling is geschikt voor mijn huidtype?

Wij adviseren altijd om langs te komen voor een gratis intake gesprek. Zodat we het beste advies kunnen geven voor jouw huid. We onderscheiden twee soorten acne behandelingen. De behandelingen waar we ons vooral richten op het verwijderen van onzuiverheden en de behandelingen waar we ons richten op het exfoliëren van de huid doormiddel van een intensieve peeling. Vaak is een combinatie het meest effectief, zoals een kuur behandeling. Hieronder beschrijven we kort de verschillende behandelingen. 

 


Acne thearpie

 • Kuur treatment van Deep Cleansing en de kruidenpeeling
 • Vermindert puistjes en oppervlakkige littekens

We starten de "Acne Therapy" altijd met een uitgebreide intake en huidanalyse. Zo kunnen we samen aan je huid gaan werken om die in optimale conditie te brengen. De Acne Therapy bestaat uit drie behandelingen. Deze plannen we binnen 4 weken, zo kunnen de huid intensief reinigen en exfoliëren. 

De eerste behandeling gaan we de huid reinigen en verwijderen zo veel mogelijk onzuiverheden zoals: pustels, white-heads en black-heads. De tweede en derde behandelingen doen we een kruidenpeeling zodat ook de littekentjes worden aangepakt. 

 


Kruidenpeeling kuur

 • Geeft de huid zijn glans terug
 • Vermindert pigmentvlekjes
 • Verfijnt grove poriën

Wil jij in 2 weken huidvernieuwing en zichtbaar resultaat? Met de kruidenpeeling kuur gaan we met 3 gezichtsbehandelingen de huid een maximale boost geven. Maar ook de kruidenpeeling reserveren als losse behandeling is mogelijk. 

We starten hierbij met een uitgebreide intake en analyse van de huid. Tijdens de intake krijg je meer duidelijkheid over de behandeling en het resultaat. Je mag tot 10 dagen na de kuur niet in de zon en tijdens de kuur kun je last krijgen van lichte schilfers op het gezicht. De kruidenpeeling is geschikt voor acne, pigment, fijne lijntjes en grove poriën. Tijdens deze kuur is het belangrijk om de huidverzorging van "Decaar" te gebruiken om de huid te herstellen en te hydrateren. De kruidenpeeling in kuurverband is zeer intensief, daarom is het van belang dat je de huid op de juiste manier verzorgt. 

 


Deep Cleansing

 • Diep reinigende behandeling
 • Actieve ontstekingen

Reinigende gezichtsbehandeling voor de actieve acne en comedonen. Een behandeling waarbij we de onzuiverheden verwijderen door middel van een incisie met steriele naald. Deze behandeling is specifiek gericht op het diep reinigen van de huid om ontstekingen te voorkomen. 

Reiniging, peeling, stoombehandeling, onzuiverheden verwijderen, reinigend kleimasker, ampul, dagverzorging, huidadvies, 55 min. 

 


Teenage Treatment

 • Diep reinigende behandeling
 • Acne behandeling voor de jonge huid

Een intensieve reinigende gezichtsbehandeling voor de onzuivere puberhuid t/m 19 jaar. Voor het beste resultaat herhalen we deze behandeling elke twee weken. Zo krijgen comedonen niet de kans te gaan ontsteken. 

Reiniging, peeling, stoombehandeling, onzuiverheden verwijderen, reinigend masker, dagverzorging, huidadvies, 55 min.

 


Rugbehandeling

Last van onzuiverheden en bultjes op de rug?

Tijdens de behandeling scrubben we de rug om alle dode huidellen te verwijederen. Zo is de huid goed voorbehandeld voor de zuiverenende rugpakking. Na deze pakking verwijderen we onzuiverheden en sluiten de rugbehandeling af met een herstellende lotion.