Masterclass for professionals

Bij Pure Beautycenter geven wij professionele masterclasses aan collega's uit het vak. Wil jij verdieping, nieuwe technieken beheersen en verbinding maken met collega's? Dan ben je bij ons op het juiste adres! 

  • Exclusieve trainingen in kleine groepjes
  • Docenten uit het vak met jarenlange ervaring
     

Ik wil me inschrijven

Masterclass
 

Wil jij jezelf up-graden?

In 2004 is het team van Bianca al begonnen met trainingen, opleidingen en masterclasses te geven aan haar werknemers, stagiaires en consumenten. Ze hebben inmiddels ook een 5-daagse training ontwikkeld voor nieuwe medewerkers van Pure Beautycenter. Kennis delen kan alleen, als je zelf ook veel ervaring hebt opgedaan volgens Bianca (eigenaresse van Pure Beautycenter).

De docenten van "Beauty Science" zijn zelf ervaringsdeskundigen. Door hun persoonlijke carrière kunnen ze spreken vanuit hun eigen ervaring. 

Door hun eigen ervaring van talloze trainingen, zijn ze zich heel erg bewust, waar een professionele Masterclass aan moet voldoen. Deze moet zeer interessant zijn, inspirerend en diepgaand! 

 

Waar worden de Masterclasses gegeven?

De trainingen worden gegeven in het instituut op de Vestdijk te Eindhoven. Hier zijn alle benodigdheden aanwezig en er zijn voldoende werkplekken beschikbaar. 

De Masterclass biedt maximaal 4 plekken beschikbaar per training. Zo krijgt elke cursist alle aandacht tijdens de lessen. Tijdens de Masterclass ontvang je het werkboek en mag je gebruik maken van alle matrialen.

Twee maanden na de Masterclass volgt er nog een "online after care". Tijdens deze online meeting is er ruimte voor vragen en overleg. Zo kunnen er vragen ontstaan zodra je zelf al wat cliënten hebt geholpen. Het is dan heel fijn om dit na te bespreken met je docent en eventuele medecursisten. Tijdens de online meeting kan de docent je hiermee verder helpen. 

 

Geef jouw salon een professionele upgrade!


Welke masterclass kan ik volgen?

Er zijn een aantal masterclasses in ontwikkeling. Dit jaar starten we met de "Masterclass Nagelreparatie"Deze masterclass is super interessant voor al onze pedicure collega's en nagelstylisten. Of misschien ben je nét klaar met je opleiding en wil je jezelf specialiseren? De nagelreparatie kan namelijk voor de hand- én voetnagels. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Masterclass nagelreparatie: Leer de juiste technieken voor een perfect resultaat

De nagelreparatie is een belangrijk onderdeel van voet- en handverzorging en kan veel pijn en ongemak verlichten. Helaas is het voor veel mensen moeilijk om de juiste technieken voor nagelreparatie te leren en fouten tijdens de behandeling kunnen leiden tot nog meer pijn en problemen. Gelukkig bieden wij de oplossing met: onze "Masterclass nagelreparatie".

Hoe vaak zie jij een klant met een schimmelnagel? Of klanten met steeds terugkerende ingroeiende nagels. Jij kunt hem of haar helpen! Met de nagelreparatie kan jij een mooie extra toevoeging bieden aan de behandeling. 

Tijdens deze masterclass leer je alles wat je moet weten over de nagelreparatie, van het identificeren van problemen tot het uitvoeren van de juiste behandelingen. Onze ervaren docenten zullen je de laatste technieken en methoden laten zien. Je gaat ook hands-on ervaring opdoen door zelf te oefenen onder begeleiding op een model. 

Onze masterclass is gericht op zowel professionele voetverzorgers, pedicure specialisten in opleiding en nagelstylisten die geïnteresseerd zijn in nagelreparatie. Of je nu een ervaren professional bent die op zoek is naar nieuwe technieken of gewoon op zoek bent naar een oplossing voor de nagelproblemen van jouw cliënten, onze masterclass biedt de mogelijkheid voor iedereen!
 

Tijdens de masterclass zullen we de volgende onderwerpen behandelen:

  • Het identificeren van nagelproblemen, zoals ingegroeide teennagels, schimmelnagels en vervormde nagels
  • Het uitvoeren van een grondige nagelreparatie van een schimmelnagel of traumanagel, inclusief het verwijderen van overtollig weefsel en het behandelen van infecties
  • Het toepassen van verschillende technieken voor nagelreparatie, zoals het versterken van zwakke nagels en het corrigeren van vervormde nagels
  • Advies over de communicatie van deze behandeling naar jouw klanten. 
  • Het geven van advies over verzorging en het voorkomen van toekomstige nagelproblemen

 

Na afloop van de masterclass ben je in staat om de nagelproblemen efficiënt aan te pakken en een perfect resultaat te bereiken. Wil jij meer weten en deze behandeling ook uitvoeren in je salon? Schrijf je dan in voor de "Masterclass nagelreparatie"
 

Informatie: 

De Masterclass bestaat uit één dagdeel op locatie en de online after-care. Wij gaan je motiveren, stimuleren en kennis meegeven waar je nog jaren plezier van hebt. Je ontvangt een (digitaal) certificaat, zodat je deze ook kan delen op je socials. 

Dagen: Maandag, vrijdag of zaterdag
Kosten: Masterclass nagelreparatie € 350.00 excl. btw (theorie & praktijk)
Locatie: Vestdijk 131 Eindhoven
Materialen: Alle matrialen voor de masterclass zijn aanwezig

 

 

 

Voor wie zijn de trainingen?

De Masterclass is exclusief voor cursisten met een diploma schoonheidsspecialist, kapper, nagelstyliste of pedicure. Er wordt dan ook vanuit gegaan dat er al een basiskennis aanwezig is. Ook moet elke cursist een eigen model meenemen om tijdens de training op te werken. 

Ben jij toe aan een inspirerende training, samen met collega's uit het vak of 1 op 1? 
Klik dan hier zodat het team van "Beauty Science" contact op kan nemen voor meer informatie. 

 

 

Meet docent Silvy: 

Silvy is dé specialist op het gebied van nagels en heeft een onstilbare dorst naar kennis, waardoor ze nu fungeert als een soort levende encyclopedie :)

Met uitgebreide kennis over nagelafwijkingen biedt ze voor elke nagel een passende oplossing. Dankzij haar meer dan 14 jaar ervaring als medisch pedicure en nagelstyliste is ze in staat collega's op te leiden, zodat zij meer klanten effectief kunnen helpen in hun eigen praktijk.