Chemische peeling

Peeling Intense | € 115.00 

We combineren de kruidenpeeling met de chemische peeling. Een zeer intensieve behandeling voor huidvernieuwing.  

Gratis Intake plannen? klik hier

 

Is een chemische peeling geschikt voor mijn huidtype? 

Een chemische peeling is een zeer intensieve peeling en is daarom ook zeker niet geschikt voor een gevoelige huid. Meestal bouwen we de peeling op, zodat we telkens een stapje verder kunnen gaan om het doel te bereiken. Jouw doel kan zijn; Een huid met fijne poriën, minder littekens, vermindering van onzuiverheden, een stralende huid en oplichten van pigment vlekken. Bekijk hier de andere huidverbeterende behandelingen die wij aanbieden.

Wat kan ik verwachten van een chemische peeling? 

Allereerst gaan we samen een intake gesprek aan, hierdoor komen we al veel te weten en kunnen we een geschikte behandeling samenstellen. Als alles duidelijk is en je goed bent geïnformeerd zal de eerste behandeling plaats vinden. Na een kruidenpeeling of chemische peeling kan de huid rood worden en je ervaart een lichte tinteling. De roodheid kan je de volgende dag met een mineralen maken-up camoufleren. 

Kan ik gewoon gaan werken na de peeling? 

Meestal zien we na een aantal dagen dat de huid gaat vervellen. Door de versnelde celdeling, krijg je een nieuwe huid. Het is zeer afhankelijk van de huid hoe die zal reageren. De eerste tien dagen mag je niet in de zon of onder de zonnebank. Daarna moet je je huid goed insmeren met een SPF 30 of 50. 

Chemische peeling voor en na

Het resultaat na een chemische peeling is natuurlijk heel belangrijk. Daarom maken we altijd, uiteraard met je goedkeuring, voor en na foto's. Zo kunnen we precies bijhouden hoe je huid reageert en nauwkeurig het resultaat beoordelen. Meestal zie je na 1 behandeling al een heel mooi resultaat. Maar voor het maximale uit je huid te halen, adviseren we een kuur van minimaal drie behandelingen en producten voor thuis.