Gellak Eindhoven

Ruime keuze uit de nieuwste kleuren gellak. Zowel een uitgebreide gellak behandeling als een basis gellak is mogelijk bij Pure.

  • Keuze uit meer dan 60 kleuren
  • Twee weken perfecte gelcolor
  • O.P.I. beste product wereldwijd

Kan de gellak ook op teennagels?

De gellak is geschikt voor hand- en teennagels. Wij zorgen dat de nagels goed zijn voorbereid, zodat de gellak zo lang mogelijk mooi blijft. Omdat we met de producten van O.P.I. werken heeft u het langste plezier van een mooie gellak.
 

Hoe moet ik de gellak verwijderen?

Je kan de gellak thuis met hulp van een removel kit verwijderen. Maar we bieden ook een behandeling aan in de salon voor het verwijderen van je gellak. Als je de "Gelcolor Refresh" reserveert, halen we de oude gellak eraf en zetten we een nieuwe gellak op de nagels. Hierbij worden ook de nagels intens verzorgt, zodat je nagelconditie goed blijft.
 

Hoelang blijft gellak zitten?

Dit is afhankelijk van de conditie van de nagels, voorbereiding en product. Maar met de juiste voorbereiding en nabehandeling garanderen wij dat de gellak 14 dagen mooi blijft. Op de tenen kan een gellak vele malen langer blijven zitten. Als er binnen 7 dagen al een nagel afchipt of los laat, mag u terug komen voor een gratis herstel behandeling.

Meer weten? klik hier