Make-up workshop

Tips & trics

Benieuwd hoe je met de make-up van "Jane Iredale" het beste bij jou naar boven kunnen halen? 
Kom dan alleen of samen met een vriendin voor een make-up workshop en laat je verrassen door de leuke tips en makkelijke technieken. Je gaat zelf aan de slag onder begeleiding van de visagiste. 


My everday make-up
Tijdens deze workshop leren we je een mooie dagelijkse make-up aan te brengen, zonder daar een uur voor uit te moeten trekken in de ochtend. Want laten we eerlijk zijn, daar hebben we echt geen tijd voor. Maar we willen er wel allemaal stralend uit zien en het liefst ook nog op het einde van de dag :) 

 

Smokey Eye
Tijdens deze workshop, gaan we de nadruk op de ogen leggen. Hoe maak je nu mooie en sexy smokey eye's? Dit kan op verschillende manieren, maar wij leren je de juiste techniek, zodat je dit thuis ook kan doen. Natuurlijk houden rekening met jouw wensen, of je een subtiele of spetterende smokey eye wil :) 

 

Greatshape contour
Je ziet het vaak bij de de tutorials, hoe je met bepaalde shaping technieken de vormen van je gezicht kan bepalen. We gaan meer vorm geven aan je gezicht. Hiermee kun je dus je gezicht slanker laten lijken, minder bol, voorhoofd minder lang of je neus net even wat smaller.

Echt heel leuk om dit te kunnen, want je kan met shaping en cotouren werken met je dagelijkse make-up of wat extra aanzetten als je een feestje hebt.