Relaxmassage in Eindhoven

Weldaad voor lichaam en geest

 

Relaxmassage | 60 MIN.

De relaxmassage is een lichaamsmassage waarbij ontspanning van het lichaam voorop staat. Het is een uitgebreide en professionele massage voor achterkant van het lichaam. Huid en spieren ontspannen zich door de zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties. Dit stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen weg en verbetert de spierfunctie en stofwisseling van de spieren.

 


Hot-stone massage | 60 MIN.

Bij de massage worden gladde basaltstenen verwarmd tot zo’n 45 graden en op de huid gelegd. De warme hot-stones bevatten mineralen die geneeskrachtig en reinigend werken en spier- en gewrichtsklachten tegen gaan. Door de combinatie van warmte en beweging wordt het diepere spierweefsel bereikt en is de behandeling zeer effectief. Naast het gebruik van de stenen, masseren we het lichaam ook met de handen en onderarmen. 

 


Tip To Toe 

| 70 MIN.


Een heerlijke combinatie van lichaamsmassage en een gezichtsbehandeling. Tijdens deze ontspannen behandeling krijg je een massage met warme oliën voor gezicht, schouders, nek, armen en benen. In vloeiende bewegingen maken we de combinatie tussen lichaam en gezicht.

 


Ayurvedische massage | 80 MIN.

Bij Pure geven we de Ayurvedische massage om lichaam en geest in balans te krijgen. De massage heeft een zeer ontspannen effect, voedt en balanceert fysiek en geestelijk. We behandelen zowel voor- als achterkant van het lichaam, ook hoofd en voeten worden niet vergeten. Ultiem ontspannen! 

Ben jij het type Pitte, Vata of Kapha?
Doe hier de test
Laat ons weten welk type je bent voordat we met de massage beginnen.

 


Indian Head Massage | 25 MIN.

Tijdens een gezichtsbehandeling bij te reserveren voor € 19,50"

Er wordt een lichte druk uitgeoefend met handen en vingers, afgewisseld met strijkingen. Deze zachte, maar tegelijk stevige en draaiende bewegingen geven verlichting, voelen weldadig aan en zorgen voor "instant" ontspanning. Maar vooral....genieten! De direct merkbare effecten zijn: een vitaliserende werking, een kalmering van lichaam en geest, een vermindering van spanningshoofdpijn en andere stress gerelateerde klachten.
 


Chair Massage | 25 MIN.

De intentie van deze massage is preventief en kan gezien worden als een onderhoudsprogramma voor het lichaam. Je neemt plaats op een ergonomische stoel en zit direct ontspannen. We masseren het hoofd, nek, schouders, rug en armen. Heb je een voorkeur voor een stevige massage? Dan adviseren we de "Chair massage". 

 


Massage rug/schouders/nek | 25 MIN.

Een heerlijke massage van de rug, nek en schouders. Tijdens de massage lig je ontspannen op de massagebank. Je mag zelf aangeven of je een zachte of stevige massage wil, de masseuse zal deze aan je wensen aanpassen.