Dinsdag 1 oktober 2019

10 = 12 actie 

5 jaar geleden zijn we gestart met de 10=12 actie en inmiddels is deze aanbieding niet meer weg te denken. Wij willen onze vaste klanten graag belonen, vandaar deze leuke aanbieding. 

Hoe werkt de 10=12 actie?

Van 1 december tot en met 31 januari mag iedereen de actie kopen. Vanaf het moment van aankoop loopt de actie precies 1 jaar. Je koopt tien behandelingen naar keuze en ontvangt er twee GRATIS.
 

Geldt deze actie voor elke behandeling?

Ja! Je mag de actie voor elke behandeling inzetten, dus ook voor kuurbehandelingen en acnebehandelingen.

Wat kan ik doen, als ik een keer een andere behandeling wil? 

Geen probleem, je mag je behandeling twee keer upgraden. Je betaalt dan de meerprijs in de salon. We geven geen geld terug op de actie en het dient wel een behandeling van dezelfde categorie te zijn. Je kan bijvoorbeeld niet een pedicure met een gezichtsbehandeling wisselen, maar je mag wel de 'Pedicure Basic' upgraden naar een 'Pedicure Pro'. 

 

Waar kan ik de actie kopen?

Je koopt de 10=12 aanbieding in de salon of in de webshop. Wij houden alles netjes bij in ons klanten systeem, zo heb je er zelf geen omkijken naar. En nóg een voordeel, het voelt alsof je elke maand 'gratis' een bezoek aan de schoonheidssalon brengt, omdat je de betaling al hebt voldaan. 

 

Mag ik meer dan 1 actie kopen?

Ja dat mag! Je koopt dan verschillende behandelingen, je kan niet twee keer dezelfde behandeling kopen. En het is niet mogelijk om een maandaanbieding of arrangement in te kopen met de 10=12, omdat we hier al korting op geven.


Heb je nog vragen? Laat het ons weten, de dames kunnen je alles vertellen.