Nieuws

Zaterdag 29 september 2018

Aanbieding van het jaar

5 jaar geleden zijn we gestart met de 10=12 actie en inmiddels is deze aanbieding niet meer weg te denken. Wij willen onze vaste klanten graag belonen, vandaar deze leuke aanbieding. 

 

Hoe werkt de 10=12 actie ?   
Van 1 december tot en met 31 januari mag iedereen de actie kopen. Vanaf het moment van aankoop loopt de actie precies 1 jaar. Je koopt tien behandelingen naar keuze en ontvangt er twee GRATIS. 

Kan ik ook voor een kappersbehandeling de actie kopen? 
Ja dat kan zeker. Vraag aan Mylou en Fleur de voorwaarden.


Geldt deze actie voor elke behandeling? 
Ja! Je mag de actie voor elke behandeling inzetten, dus ook voor de supplementen en kuurbehandelingen. 

Wat als ik een keer een andere behandeling wil? 
Geen probleem, je mag je behandeling twee keer upgraden, je betaalt dan het restant in de salon. We geven geen geld terug op de actie en het dient wel een behandeling van dezelfde categorie te zijn. Je kan bijvoorbeeld niet een pedicure met een gezichtsbehandeling wisselen, maar je mag wel de 'Pedi 40' upgraden naar een 'Pure Feet'. 

Waar koop ik de actie? 
Je kan de 10=12 aanbieding in de salon of in de webshop kopen. Wij houden dan alles netjes bij in ons klanten systeem, zo heb je er zelf geen omkijken naar. En nog een voordeel, het voelt alsof je elke maand 'gratis' een bezoek aan de schoonheidssalon brengt, omdat je de betaling al hebt voldaan. 

Mag ik meerdere 10=12 acties kopen? 
Ja dat mag van verschillende behandelingen, je kan niet twee keer dezelfde behandeling kopen. En het is niet mogelijk om een maandaanbieding of arrangement in te kopen met de 10=12, omdat we hier al korting op geven :) 


Heb je nog vragen? Laat het ons weten, de dames kunnen je alles vertellen.