Vrijdag 3 april 2020

CatioLift, waarom deze behandeling wèl werkt tegen huidverslapping   

Een mooie, volle en stevige huid die de gelaatstrekken prachtig tot hun recht laat komen. Sommige mensen zijn gezegend met zo’n prachtige huid, anderen helpen moeder natuur door naar een kliniek te gaan. Waarom zoveel pijn en moeite als je jouw huid door middel van een prachtig, ingenieus apparaat fitnessoefeningen laat doen.

 

Sporten voor je gezichtsspieren

Om ons lichaam fit en strak te houden, bezoeken we de sportschool. Wanneer spieren getraind worden, bouwen ze volume en stevigheid op. Dit effect bereiken we ook met de mooie CatioLift behandeling van Mary Cohr. Deze behandeling werkt in de diepte door het activeren en stimuleren van de gezichtsspieren. De behandeling bestaat uit een drainerende stimulatie en een spierstimulatie met tot slot een liftende massage waardoor de lifting langer effectief is. Iedereen wil het beste resultaat voor zijn of haar huid en wat is er nu mooier dan de perfecte combinatie van een goede huidverzorging en een spierstimulerende CatioLift-kuur voor een stevige, gelifte huid met een prachtige glow?

Let's be honest

We zijn eerlijk met je; het staat vast dat er geen verstevigende en liftende crèmes bestaan die ook maar een fractie in de buurt komen van wat medische behandelingen zoals fillers, cosmetische chirurgie of laseren als resultaat geven. Te hoge verwachtingen van je huidverzorgingsproducten leiden tot een teleurstelling die je niet wil!

Hoe werkt het dan?

Elastine en collageen zijn eiwitten in de spieren en het bindweefsel die essentieel zijn voor een stevige huid. Ze houden je huid veerkrachtig. Als elastine in je huid is beschadigd, verliest de huid haar stevigheid en verzakt. Ga je met een beschadigde huid ook nog eens onbeschermd in de zon, dan ziet je huid er al snel uit als crêpepapier. Door zonbeschadiging en ouder worden, neemt de kracht van elastine in je huid af. Helaas bestaat er geen medische behandeling die ervoor zorgt dat de ouder wordende huid elastine aanmaakt.

Het allerbelangrijkste voor een stevige huid is het opbouwen van meer collageen. Meer collageen helpt niet om je reeds slappe huid weer veerkrachtig te maken. Dat is helaas niet meer mogelijk. Het helpt wel om meer huidverslapping te voorkomen. Huidverzorgingsproducten die je huid helpen om meer collageen aan te maken zijn krachtige antioxidanten en huidherstellende ingrediënten zoals vitamine A & E en hyaluronzuur (hydraterende booster). Gebruik een zonneverzorging met minimaal SPF 30, liefst hoger. Blootstelling aan zonnestralen is één van de grootste gevaren voor je huid omdat zonnestralen je collageen en elastine beschadigen.

Maak een selfie en zie het bewijs

Het voordeel voor jouw huid met de mooie CatioLift behandeling is dat we zowel van binnenuit als buitenaf aan een strakkere huid werken. De producten waarmee we werken tijdens de behandeling zijn van hoge kwaliteit die mooi in synergie werken met het apparaat. Het sluist werkstoffen in en door de drainage worden afvalstoffen afgevoerd waardoor de stimulering van de spieren optimaal benut wordt. Wanneer de spierstimulatie werkt, voel je ook ècht dat je spieren aan het werk worden gezet. Deze behandeling is een aanrader voor iedereen die direct resultaat wil zien en voelen. Een topper binnen de anti-aging behandelingen. Maak voor en na de behandeling een selfie en vergelijk, dit wil je!