Zaterdag 9 april 2022

Bianca Poulich genomineerd voor verkiezing beste praktijkopleider 2022 in de sector Zorg, welzijn en sport

Bianca Poulich uit Eindhoven is één van de tien genomineerden ‘beste praktijkopleider’ voor mbo-studenten in de sector Zorg, welzijn en sport. 21 maart 2022 maakte SBB dat bekend.
 

Mbo-studenten volgen het praktijkgedeelte van hun opleiding bij een door SBB erkend leerbedrijf. Erkende leerbedrijven zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Door studenten te helpen opleiden, leveren praktijkopleiders een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.

Bianca leidt sinds 2009 mbo-studenten op. Op de werkvloer van het bedrijf leren ze praktische - en sociale vaardigheden. Bianca is blij verrast met de prijs: “Wij vinden het belangrijk dat studenten bij ons leren in de praktijk omdat <…>”

 

Maandag 16 mei organiseren de MBO Raad en SBB het Ambassadeursgala. Dan kiest een jury de beste mbo-student van Nederland. Tevens worden op dat evenement ook de landelijke winnaars van de verkiezing beste leerbedrijf en beste praktijkopleider bekendgemaakt. Zij mogen zich een jaar lang Beste Leerbedrijf of Beste Praktijkopleider van Nederland noemen.

 

Met de verkiezing vragen het ministerie van OCW en SBB aandacht voor de 250.000 erkende leerbedrijven en de ruim 300.000 praktijkopleiders. Door hun inzet kunnen mbo-studenten de praktijkervaring opdoen die ze hard nodig hebben.

 

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Het overzicht van alle winnaars vindt u op de website van SBB:

https://www.s-bb.nl/bedrijven/verkiezing/

 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Pure Beautycenter

Bianca Poulich

+31402029998

bianca@purebeautycenter.nl