Zondag 22 maart 2020

Microneedling; mooier met een prikkie
 

Rosacea, acne, pigmentvlekken, littekens, fijne lijntjes, allemaal huidproblemen die we liever zien gaan dan komen. En zeg nou zelf, jij wil toch óók je natuurlijke beauty een handje helpen? Wij bij Pure Beautycenter hebben dé oplossing om jouw huid haar natuurlijke glans en vitaliteit terug te geven. Een egale huid zonder oneffenheden.
 

Wat is microneedling?

In onze schoonheidssalon maken we gebruik van een Dermapen. Deze meest professionele pen maakt kleine gaatjes in de huid. De huid wordt zo uitgedaagd om zich te herstellen en collageen aan te maken. Het effect: een versnelde celdeling waardoor de huid een nieuw laagje krijgt. Microneedling vermindert huidproblemen zoals rosacea, acne, fijne lijntjes, grove poriën en pigment.
 

Wat zie je tijdens de behandeling?

Bij de behandeling van acne en pigment kleurt de huid rood en voelt ze warm aan. Bij de behandeling van littekens en fijne lijntjes ontstaan minuscule puntbloedingen. De huid wordt direct na de behandeling gekalmeerd met een verkoelend collageen vliesmasker. Het herstel begint meteen. Na de eerste behandeling gaat je huid iets vervellen, kleine huidschilfertjes die je met een scrub verwijdert. Per behandeling neemt de huidverbetering toe.
 

Wat doet microneedling voor de acnehuid?

Stel, je hebt flinke acne. Je ziet duidelijk puistjes, grove poriën en meeëters zitten. Wat kunnen onze specialistes voor jou betekenen? We zetten de mooie Microneedling Intense behandeling in om jouw huid te stimuleren zichzelf te herstellen en te verbeteren. Hoe werkt deze behandeling? We combineren de Dermapen met een glycolzuurpeeling (een chemische peeling) waardoor de huid er frisser uitziet en worden de meeëters,  gerstekorrels en puistjes verwijderd.                         

Tip;  zorg ervoor dat je in de week voor de behandeling niet scrubt, epileert of harst en ga niet onder de zonnebank. Gebruik geen zelfbruiners maar wel een goede SPF 30 of SPF 50.
 

En littekens?

De behandeling voor één of meerdere littekens boek je niet alleen los in, maar is zeker ook goed te combineren met een mooie gezichtsbehandeling die we op jouw huid aanpassen. Nieuwsgierig naar welke behandeling bij jouw huid past? Boek een gratis intakegesprek en zie ook jóúw huid verbeteren.
 

Ervaring van de specialistes

Ik zal jullie iets leuks vertellen; toen wij bij Pure de training kregen van microneedling, hadden we eerst een flinke dosis theorie achter de rug voordat we de behandeling zelf mochten voelen. We brachten een uur voor de behandeling op de ene helft van ons gezicht een verdovende crème aan (deze vraag je aan bij je huisarts) en de andere helft kreeg geen crème. Langzaam voelden we onze huid verdoven. De behandeling begon. Iedereen ervaart het anders. Wel pijnlijk, niet pijnlijk. De verdoofde kant was goed te hebben. De kant waar geen verdoving zat, was gevoelig maar omdat de Dermapen blijft bewegen zijn de prikjes niet pijnlijk te noemen. De dagen erna zagen we onze huid vernieuwen, de natuurlijke glans kwam weer naar voren en de huidverzorgingsproducten werkten beter. Wij bij Pure Beautycenter zijn helemaal overtuigd na deze bijzondere ervaring en dagen jou uit om deze behandeling ook te doen!