Donderdag 24 oktober 2019

De pedicure en manicure behandelingen, nu nog beter! 
Vanaf 1 december starten we met de nieuwe hand- en voetbehandelingen. Na veel research en training, zijn we er helemaal klaar voor. 

Waarom komen er nieuwe behandelingen? 

Een aantal jaren geleden vonden we het een goed idee om héél veel behandelingen aan te bieden, met nóg meer keuze aan supplementen. Voor ons allemaal heel duidelijk, maar helaas bleek dit niet zo voor jullie te zijn. Vandaar dat we zijn gaan kijken waar de behoefte ligt en hoe we de kwaliteit nog meer kunnen verbeteren. 

Wat zijn de verschillen? 

Om te beginnen gaan we nu de nagels lakken in een 5 stappen-plan. We starten met de nagel ontvetter de 'Bondaid', dan de 'Base Coat', eerste laag kleur, tweede laag kleur en als laatste stap de 'Drip Dry olie'. Dit kost iets meer tijd, maar hierdoor geniet je veel langer van je perfect gelakte nagels. 

Bij de manicure gaan we plaats maken voor een nieuw soort handpakking, de 'Pro Spa Advanced Softening Gloves'. Heerlijke hydraterende handschoenen, die je handen verlossen van droge nagelriemen en ruwe plekjes. Deze handschoenen gebruiken we in de salon behandeling, maar kan je ook als thuisverzorging gebruiken. 

Ook gaan we de werkwijze en materialen aanpassen, dit is een vrij technisch verhaal dus dat gaan we je besparen. Maar hierdoor kunnen we nóg beter en perfecter werken. 

Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden naar al deze heerlijke behandelingen? Bekijk ze dan in ons menu