Zondag 22 maart 2020

Bindweefselmassage; pijn is fijn?
 

Je kent dat wel; je hebt je vaste beautyritueel, je sport en eet gevarieerd...
En ineens is het die ochtend, de ochtend waarbij je in de spiegel kijkt en je de eerste tekenen van veroudering ziet. Je ziet fijne lijntjes en de huid op de kaaklijn is slapper. Hoe kan dit terwijl je buuf van twee deuren verder met haar 50+ nog een mooie, stevige huid heeft die glanst van gezondheid.
 

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een uitstekende manier om je huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage techniek is geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Het werkt als een natuurlijke facelift, geschikt voor iedereen die zonder fillers een gelifte en vollere uitstraling van het gezicht wil. Oké, we zijn eerlijk bij Pure. De behandeling is niet pijnloos – niet dat we erop los knijpen – je voelt dat er stevig gemasseerd wordt. We gaan voor het beste eindresultaat voor jouw huid.
 

Hoe krijg je het beste resultaat?

Voor het beste resultaat is een kuur van bindweefselmassages nodig. Naarmate de kuur vordert, wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. We kijken samen met jou naar het doel, de behandelindicatie en de conditie van jouw huid hoe vaak we deze behandeling doen.
 

Het geheim voor thuis

Terug naar de buurvrouw van twee deuren verder. Wat is haar geheim? Naast de stevige massages, gebruikt zij ook de Milu facetrainer. Fitness voor het gezicht. Deze intensieve workout tool zorgt er in 5-10 minuten per dag voor dat je spieren in je gezicht worden gestimuleerd. Het geeft direct een verstevigend en liftend effect. MILU heeft er uiteraard een efficiënte en snelle workout bij ontwikkeld. Nu hoor ik je denken: ja leuk allemaal, maar waarom bestel ik het niet op internet voor € 5,00? Wat maakt deze beautytool dan zo speciaal?Deze innovatieve tool is gemaakt van hoogwaardig zinkallooi kwaliteit en volgt perfect je gezichtsvormen. De tool die goedkoop is, is gemaakt van metaal, ligt minder prettig in de hand, rolt stroever en gaat minder lang mee.
 

Voordelen

Verstevigt en lift de huid
Stimuleert de bloedcirculatie
Werkt snel en efficiënt
Helpt je natuurlijke glow verbeteren
Snel, simpel & fun
Voor iedereen met een druk leven                                                    

Dus geen excuses om niet te trainen, want in slechts 4 stappen geef jij je gezicht een workout boost. ’s Avonds op de bank of in de ochtend bij je beautyritueel. Jij wil toch ook met een kleine inspanning een groots resultaat?