Dinsdag 19 januari 2021

Ga jij de uitdaging met ons aan?

Met de vaccinaties binnen handbereik is het einde van COVID-19 in zicht. De lockdowns hebben het er niet makkelijker op gemaakt voor het MKB en zelfstandige ondernemers. Natuurlijk was de eerste keer niet werken in onze geliefde salon al een zware domper, maar toen er voor de tweede keer door onze premier werd aangekondigd dat schoonheidssalons wederom hun deuren moesten sluiten, waren we natuurlijk wederom verdrietig en teleurgesteld, maar er is wel begrip voor deze situatie. Want natuurlijk zorgen we er, graag voor dat jouw brows  ‘on fleek’ zijn, de nagels van handen en voeten tot in de puntjes verzorgd en gelakt zijn èn jouw huid een mooie glow heeft.  Maar ja, wat nu?

Gelukkig hebben we de afgelopen weken weer niet stil gezeten en hebben jullie ons gesteund met de online bestellingen. Super bedankt daarvoor! Nu is dat niet het enige waarmee we bezig zijn geweest…

 

 

Pure Challenge

Heb jij onze 14 dagen challenge al gezien? Op onze website legt Maddy Janssen uit wat je kan doen, maar niet teveel, anders is de verrassing eraf. Ik kan in ieder geval vertellen dat deze uitdaging zéker de moeite waard is om te doen en dat het thema ‘Relax Renew Refresh’ goed vertegenwoordigd is! Toen ik een sneak peak kreeg van de 14 dagen die ons te wachten staan, kreeg ik er al helemaal zin in om mezelf te pamperen. Want zeg nou zelf; jezelf thuis Me-Time gunnen is heerlijk, maar het is nóg zaliger wanneer jouw favo Pure-specialiste de behandeling voor je mag doen. En zo ziet team Pure het ook; het is fantastisch om jullie dadelijk allemaal weer te mogen verwelkomen in onze salon en jullie heerlijk in de watten te leggen.
Maar even terug naar de challenge. Ik weet niet of dat ik íéts mag verklappen, maar geef je een kleine voorstelling:

Je zit thuis in lockdown en die huidverzorgingsroutine in de ochtend en avond kan je dromen. Wat nou als wij die routine kunnen doorbreken met een ánder ritueel voor een dag? Wat nou als je vandaag eens niet de strijk en poets doet maar juist de buitenlucht opzoekt? Na een stevige wandeling mag je best wel even relaxen…kaarsje aan… En wanneer je aan het bingewatchen bent, drink je dan alleen koffie, thee, fris of liever toch iets met een 5,0% alc. tikje erin? Geeft niks, lekker doen. Maar let er wel op dat koffie, thee, alcohol en suikers niet ten goede komt aan onze huid en dat we zeker ook goed mogen hydrateren in de vorm van water drinken. Na zo’n avondje je favoriete serie te hebben gekeken,  kunnen je ogen voor het slapen gaan of in de vroege ochtend een heerlijke oppepper gebruiken.

De challenge box bevat nog zo veel meer leuke verrassingen en allemaal met hun eigen, unieke uitleg erbij. Ik zeg; daag jezelf uit en we vinden het superleuk dat je met ons meedoet. Weet je wat we nu fantastisch zouden vinden? Post wat leuke foto’s met #purechallenge en neem team Pure mee in jouw Relax Renew Refresh-moment!

We missen jullie en hopen jullie snel weer te verwelkomen!

Liefs,

Team Pure XXX