Pedicure Eindhoven

Verzorgde voeten, dat loopt!

Onze gecertificeerde pedicure specialisten helpen jouw voetproblemen op te lossen. We behandelen kalknagels/schimmelnagels, eelt, likdoorns en ingegroeide teennagels. We hebben zelfs een medisch pedicure in ons team en ook de diabetespatiënt is van harte welkom. Een goede verzorging van de voeten is van essentieel belang om voetproblemen voor te zijn.

Bij Pure Beauty Center in Eindhoven ben je van harte welkom om je voeten heerlijk te laten verzorgen. Wij bieden diverse behandelingen aan om jouw voetprobleem te verhelpen.

Kom je alleen om je voeten cosmetisch te laten verzorgen, dat wil zeggen; je wil alleen je nagels laten verzorgen en het kleine laagje eelt is makkelijk te verwijderen met de voetvijl, of hebben jouw voeten last van eelt, likdoorns, kalknagels of zelfs een ingegroeide nagel? Dan is dit zeker mogelijk. 

Na een voetanalyse bespreken we samen de behandeling en kijken we waar we de focus op mogen leggen. Bij Pure werken we met het mooie merk OPI. De uitgebreide Pro Spa lijn biedt verzorging voor zowel voeten als handen. Wanneer je kiest voor een pedicure waarbij we de nagels gaan frezen, maken we gebruik van een freesapparaat met nattechniek. Dit is een prettige ervaring. Hierbij horen diverse maten en soorten freesjes, die we voor verschillende doeleinden gebruiken. Het freesje dat snel ronddraait, verwijdert heel nauwkeurig en doeltreffend eelt en nagelrestjes. Wij werken zodanig dat je weinig of helemaal geen pijn ervaart. Ooit kan het zelfs kriebelen. Bij mensen met een zeer gevoelige en dunne huid, kan het eventueel zijn dat er een klein bloedinkje ontstaat. Dit willen we natuurlijk voorkomen. Onze freesjes zijn van roestvrij staal (RVS), zodat we deze na iedere behandeling samen met de andere instrumenten intensief kunnen desinfecteren.   

Diabetes mellitus.
Diabetes melitus leidt soms tot een beschadiging in de bloedvaten en zenuwen in de voeten. Hierdoor verslechtert de bloedcirculatie in voeten en tenen en worden voeten minder gevoelig. Diabetespatiënten krijgen hierdoor sneller wondjes en voetproblemen die minder snel worden opgemerkt. Wanneer er eenmaal een wondje is ontstaan, zal deze ook minder snel genezen. Diabetespatiënten hebben ook sneller kans op infecties. Wanneer een diabetespatiënt dan niet regelmatig naar een pedicure of podotherapeut gaat, wordt een wondje of infectie pas in een laat stadium ontdekt.
Onze medisch pedicure herkent snel de symptomen van een diabetesvoet en zal daarom ook gespecialiseerder te werk gaan. Het advies en de behandeling ligt ook meer op het voorkomen en het behandelen van eventuele wondjes of voetproblemen. Houd er rekening mee, dat wanneer je als diabetespatiënt je pedicurebehandeling bij ons laat doen, deze niet vergoed kan worden bij je zorgverzekering. Dit omdat we hiervoor niet zijn aangesloten.

Welke behandeling past bij jouw voeten?
Bij Pure vinden we de verzorging van jouw voeten net zo belangrijk als de verzorging van jouw handen of zelfs je gezicht. Daarom besteden we ook met zorg aandacht aan je voeten en willen we dat je het echte 'Spa gevoel' ervaart. Onze behandelingen variëren van basic tot uitgebreid, precies zoals jij het wenst, natuurlijk onder het genot van een luxe koffie of thee. 

De Basic Pedicure bestaat uit:
-  Voetenbad
- Nagels knippen en frezen
- Nagelriemen verzorgen
- Verwijderen van eelt en likdoorns
- Behandelen van eventuele ingegroeide nagels
- Behandelen van eventuele kalknagels
- Voetencrème

Wanneer je iets meer aandacht aan je voeten wil besteden naast de Pedicure Basic, is de Pedicure Pro de juiste behandeling voor je. Hierbij scrubt de specialiste je voeten met de heerlijke Pro Spa Exfoliating Sugar Scrub. De naam zegt het al: de scrub bevat natuurlijke suikerkristallen waardoor je voeten gepolijst worden. Tot slot lakt de specialiste jouw nagels. Wij letten intensief op hygiëne en wanneer je last hebt van één of meerdere kalknagels, mag je je eigen nagellak meenemen of een mooie kleur bij ons aanschaffen. Ook is het mogelijk om je eigen basislak mee te nemen, dan mag je een nagellak van ons kleurenpalet uitkiezen.

Beleef jouw ultieme 'Spa gevoel' en ontspan met deze behandeling.
Om de Pedicure Spa compleet te maken, breiden we de Pedicure Basic uit met:
- Scrubben met de Pro Spa Exfoliating Sugar Scrub
- Massage van de voeten tot aan de knieën
- Een intensief verzorgend, hydraterend en verzachtend voetmasker óf het lakken van de nagels

Pedicure Pro Men is voor de heren die nèt wat meer aandacht voor de voeten nodig hebben.
Deze behandeling bestaat uit:
- Voetenbad
- Nagels knippen en frezen
- Nagelriemen verzorgen
- Extra aandacht besteden aan ingegroeide nagels en kalknagels
- Extra aandacht besteden aan het verwijderen van overtollig eelt en likdoorns
- Scrubben met de Pro Spa Exfoliating Sugar Scrub
- Voetencrème

Wanneer je klachtenvrije voeten hebt, is een cosmetische pedicure voldoende voor je. 
Onze Quick Feet bestaat uit:
- Voetenbad
- Nagels knippen en vijlen
- Nagelriemen verzorgen
- Eeltbehandeling met de Pro Spa Foot File en Pro Spa Advanced Callus Softening Gel
- Nagelriemolie en voetencrème


De Quick Feet Pro maakt je behandeling compleet met de heerlijke Pro Spa Exfoliating Sugar Scrub om de voeten te polijsten en worden de nagels gelakt. Om de nagellak sneller te laten drogen, gebruiken we de Drip Dry Drops.


Gellak bij de pedicurebehandeling
Van Geldrop tot Nuenen en van Valkenswaard tot Best; Eindhoven en omstreken bieden al sinds jaar en dag gellak aan voor op de nagels. Gellak wordt nu al ruim 10 jaar in Nederland gebruikt en wordt geliefder bij iedereen die langer dan 5 dagen plezier wil hebben van strak gelakte nagels. Deze nagellak hardt uit onder een speciale lamp met LED en UV-licht. Geen dofheid, chippen of afgebladderde nagels tot wel drie weken lang! De OPI Gellak is zeker mogelijk om bij jouw pedicure behandeling te doen in plaats van de gewone nagellak. Let wel; wanneer je al gellak draagt, plannen we extra tijd in, zodat de gellak goed kan losweken. 

Duo behandeling
Alleen of toch liever samen? Het is allemaal mogelijk bij Pure. Onze comfortabele pedicurebank biedt plaatsen voor vier personen, waarvan de twee middelste plaatsen gereserveerd worden voor de duobehandeling. Dat wil niet zeggen dat het niet mogelijk is om met drie of vier personen een pedicurebehandeling te laten doen. In tegendeel! We krijgen vaak aanvragen voor meer dan twee personen. Normaal is het mogelijk om een afspraak via onze website purebeautycenter.nl in te plannen, maar we willen jullie natuurlijk allemaal tegelijk laten genieten van de pedicurebehandeling. Daarom raden wij aan om telefonisch contact met ons op te nemen zodat we samen een geschikte datum en tijd voor jullie kunnen reserveren.

Bereikbaarheid

Pure Beauty Center is gevestigd in hartje Eindhoven aan de Vestdijk 131. We zijn makkelijk te bereiken via de rondweg. En parkeren is mogelijk in de Bleekstraat, Heuvelgallerie of Geldropseweg.

Dus wanneer je een gezellig dagje Eindhoven met een vriendin of vriend uit bijvoorbeeld Helmond, Veldhoven of Aalst wil combineren met een pedicure behandeling om de voeten rust te gunnen na het shoppen, is dit zeker de moeite waard.