Powder Brows

Powder brows krijg je met een zachte semi-permanente make-up techniek, waarbij we de wenkbrauwen volledig pigmenteren en luchtig opzetten. Deze methode is geschikt voor ieder huidtype.

  • Natuurlijke look
  • Gratis intake
  • Gecertificeerde PMU specialist

Meer info & Intake

Wat zijn Powder Brows?

Natuurlijk ogende, full looking brows worden vandaag de dag gecreëerd met deze schaduwtechniek. Het is de oplossing voor alle brow issues. Maak je wenkbrauwen voller, breder, langer, strakker of donkerder. Vul kale plekjes op of corrigeer asymmetrische wenkbrauwen. Wil je een hogere curve of een bredere aanzet? Alles is mogelijk.

Door diepte en definitie toe te voegen, geeft dit een driedimensionaal effect. Het eindresultaat is een zachte, natuurlijk ogende wenkbrauw zonder harde lijnen. Door deze techniek behoudt je een natuurlijk resultaat en is voor iedereen geschikt ongeacht leeftijd, huidtype etc. Een powderbrow zal een verzorgde uitstraling creëren.

Tarieven:

PMU Strokes Powder Combo
  € 395,- € 450,- € 475,-


Hoe lang blijven Powder Brows zichtbaar?

Het resultaat is semi-permanent. Dit betekent dat powder brows ongeveer 1 tot 2 jaar zichtbaar blijven in de huid en onder invloed van natuurlijke celvernieuwing en UV-licht geleidelijk en gelijkmatig vervagen. De houdbaarheid kan per persoon en per huidtype verschillen. Over het algemeen geldt dat dikke en vette huiden pigment eerder afstoten en een droge en dunne huiden pigment langer vast houden. Om de kleur fris en de vorm strak te houden, is het raadzaam na gemiddeld 1-1,5 jaar een touch-up behandeling te ondergaan.

Tarieven touch-up

Opfrissen Strokes Powder Combo
Binnen 12 mnd. € 170 € 170 € 180
Na 12 mnd. € 195 € 195 € 195

 

Dunne wenkbrauwen

Als je weinig of geen wenkbrauwhaar hebt, zal je versteld staan ​​van de verandering die permanente make-up in het uiterlijk kan maken. Als je wenkbrauwen dunne en/of een onregelmatige haargroei hebben, wordt dit met semi-permanente  make-up gecorrigeerd. Er ontstaat een mooie  en gelijkmatige wenkbrauwlijn.

Als je een actief persoon bent die houdt van zwemmen, hardlopen of andere sportieve activiteiten, kan semi-permanente make-up voor jou een ideale oplossing zijn.

 

Powder brows of microblading?

Samen doorlopen we de mogelijkheden en kijken we wat het beste bij jou past. Haarkleur en stijl kunnen veranderen maar de vorm van het gezicht, haarlijn en de relatieve nabijheid van de gelaatstrekken zijn ingesteld voor het leven. Bianca of Anniek zal jouw gelaatstrekken nader onderzoeken; waaronder de afstand tussen de ogen, de grootte van het voorhoofd en de algemene vorm en de hoogte en breedte van elk gezicht. Al deze factoren worden zorgvuldig beoordeeld en overwogen bij het bepalen van de juiste vorm en plaatsing van de wenkbrauwen. Daarna wordt de vorm eerst getekend zodat je een duidelijk beeld krijgt. Vervolgens gaan wij aan de slag met betrouwbaar en professioneel apparatuur. De hairstrokes worden aangebracht met een naaldje en speciale inkt. Powder brows zetten is een kleine ingreep. Sterilisatie en hygiëne zijn van groot belang voor, tijdens en na onze behandeling.