Visagie

It's make-up time

"De visagiste werkt met de prachtige make-up van "Jane Iredale". Deze minerale make-up is een aanvulling op je huidverzorging en geeft een mooie natuurlijke glans."

  • Ervaren visagisten
  • Geschikt voor de zeer gevoeilige huid
  • Mineralen make-up

 

Perfect Look | TOTALE MAKE-UP
Een avond make-up wordt over het algemeen iets zwaarder aangebracht dan de dag make-up. Ook nemen we graag de tijd om de make-up met het totaal plaatje van je kleding en accessoires kloppend te maken. Tijdens de behandeling geven we tips zodat je daar thuis mee aan de slag kunt gaan.


Finishing Touch | NA EEN GEZICHTSBEHANDELING
Na een gezichtsbehandeling kunt u een dag make-up laten aanbrengen door onze schoonheidsspecialiste. Dit is een lichte make-up zodat u niet kaal de deur uit hoeft. De "Finishing Touch" is altijd in combinatie met een gezichtsbehandeling.

 

Bruids make-up
Pure in Eindhoven werkt met professionele visagisten die goed naar je wensen luisteren en kijken wat het beste bij je huid past. Enige weken voor het trouwen komt je langs voor het maken van een proefmake-up. Er bekijken samen hoe je er op de grote dag uit wil zien en gaan daarmee aan de slag.

We werken samen met pure hair, dus make-up en kapsel kan op elkaar afgestemd worden. Het is ook mogelijk om make-up en haar van moeder, zus en vriendinnen te verzorgen. Bel of mail ons voor meer informatie!