Arrangementen

Bij Pure is alles mogelijk! Wij organiseren arrangementen voor 1 of 2 personen, maar ook voor grote groepen. Omdat we een groot team hebben aan specialisten en vele behandelingen doen, kunnen we ook veel aanbieden. Niet twijfelen, gewoon even een mailtje sturen als je vragen hebt.

  • Vrijgezellenfeest
  • Babyshower
  • Dagje weg in Eindhoven

Ontspannen met een hapje & drankje

Eindhoven is een bruisende stad en zeker de moeite waard om eens gezellig met vriendinnen een weekendje weg te plannen. Shoppen wordt vaak als hoofdactiviteit gekozen. Waarom niet een keer iets anders? Wij van Pure krijgen heel vaak de vraag of het mogelijk is om met twee of meer personen een behandeling in te plannen. Natuurlijk! Gezellig. We hebben een groot team waardoor het zeker mogelijk is om samen een behandeling te laten doen. Dus maak jullie vriendinnenweekend compleet met een gezellig top-tot-teen arrangement. Bij Pure hebben we verschillende arrangementen vanaf één of twee personen. Het leuke voordeel voor jullie is dat er in de prijs van het arrangement een korting verwerkt is.

 

Bachelorette Party time

Natuurlijk zijn grotere groepen ook van harte welkom. Dus willen jullie the bride-to-be verrassen? Dan gaan wij daar samen met jullie een onvergetelijke middag van maken! Maar ja, zoveel dames, zoveel wensen. Weet je wat nu zo leuk is? Jullie kunnen ook zèlf een arrangement samenstellen. Of misschien vinden jullie het wel leuk om een manicure- of een make-up workshop te volgen? Onze nieuwe make – up tafel, de beautybar, is comfortabel ingericht en door de juiste verlichting zien jullie perfect alle stappen tot het eindresultaat. Wanneer jullie een make-up workshop volgen, vertellen wij jullie bijvoorbeeld niet alleen welke foundation de juiste kleur en textuur is voor je huid, we geven ook tips & tricks.

En hoe leuk is het wanneer jullie met mooi verzorgde handen en mooi gelakte nagels jullie weekend afsluiten. Dat is een leuk aandenken die niet één, maar meerdere dagen bij je blijft.

Bel of mail ons voor de mogelijkheden, wij denken graag met jullie mee en geven een persoonlijke twist aan jullie middag. Natuurlijk zorgen wij voor alles wat nodig is, inclusief een cappuccino, thee, glaasje bubbels en een lekker hapje om deze ervaring compleet te maken.

 

Kan ik ook een arrangement reserveren voor een vrijgezellenfeest of babyshower?

Ja graag zelfs, dat vinden we heel leuk om te doen. Voor grote groepen is het handig als je een mailtje stuurt, zodat we een arrangement op maat kunnen maken. Ook leuk om te doen zijn de workshops. Neem contact op. We vertellen je graag meer! 


 

Workshop in eindhoven

Bij Pure organiseren we verschillende workshops zoals : Manicure workshop en een Make-up workshop.

De bedoeling van een workshop is dat je het daarna natuurlijk ook zelf kunt. Maar een gezellig moment beleven met je vriendinnen is misschien wel net zo belangrijk. Wij zorgen voor een goeie combinatie. We leren jou alle tips & trics en zorgen voor een onvergetelijke middag. 

Wil jij meer informatie? Stuur dan een mailtje of bel ons en vraag naar Nina of Bianca.