Arrangementen

Bij Pure is alles mogelijk! Wij organiseren arrangementen voor 1 of 2 personen, maar ook voor meerdere personen. Omdat we een groot team hebben aan specialisten en vele behandelingen uitvoeren, kunnen we ook veel aanbieden. Niet twijfelen, gewoon even een mailtje sturen als je vragen hebt

  • Me-time
  • Feestje
  • Gezellig dagje weg samen


Ontspannen met een hapje & drankje

Eindhoven is een bruisende stad en zeker de moeite waard om eens gezellig met vriendinnen een weekendje weg te plannen. Shoppen wordt vaak als hoofdactiviteit gekozen. Waarom niet een keer iets anders? Wij van Pure krijgen heel vaak de vraag of het mogelijk is om met twee of meer personen een behandeling in te plannen. Natuurlijk! Gezellig. Dus maak jullie vriendinnenweekend compleet met een gezellig top-tot-teen arrangement. Bij Pure hebben we verschillende arrangementen vanaf één of twee personen. Het leuke voordeel voor jullie is dat er in de prijs van het arrangement een korting verwerkt is. 

 

Bachelorette Party time

Natuurlijk zijn meerdere personen ook van harte welkom. Dus willen jullie the bride-to-be verrassen? Dan gaan wij daar samen met jullie een onvergetelijke middag van maken! Maar ja, zoveel dames, zoveel wensen. Misschien vinden jullie het wel leuk om een Make-up workshop te volgen? Onze beautybar, is comfortabel ingericht en door de juiste verlichting zien jullie perfect alle stappen tot het eindresultaat. Wanneer jullie een make-up workshop volgen, vertellen wij jullie bijvoorbeeld niet alleen welke foundation de juiste kleur en textuur is voor je huid, we geven ook tips & tricks.

Bel of mail ons voor de mogelijkheden, wij denken graag met jullie mee en geven een persoonlijke twist aan jullie middag. Natuurlijk zorgen wij voor alles wat nodig is, inclusief een cappuccino, thee, glaasje bubbels en een lekker hapje om deze ervaring compleet te maken.

 

Kan ik ook een arrangement reserveren voor een babyshower?

Ja graag zelfs, dat vinden we heel leuk om te doen. Het handig als je een mailtje stuurt, zodat we een arrangement op maat kunnen maken. Neem gerust contact op, we vertellen je graag meer!