Huidverjonging Eindhoven

Wil jij je huid op een natuurlijke manier verjongen?

"De volgende methodes gebruiken we om de huid te verjongen"

 • Vitamine C-concentraat
 • Micro needling
 • Kruidenpeeling

Je huid verbeteren kan op verschillende manieren, wij geloven in een samenwerking van voeding van binnen en van buiten. Ook is het vaak lastig omdat elke huid weer iets anders nodig heeft. Tijdens een intake gesprek willen wij je graag helpen een plan van aanpak te maken en geven we adviezen voor thuis. 

 


Skin workout DRIE BEHANDELINGEN BINNEN 4 WEKEN 
 226,50 nu voor € 199,00 

 • Huidverbeterend
 • Liftend
 • Voedend

Tijdens deze kuur gaan we samen werken aan jouw huid. We starten de behandeling met een uitgebreide intake, tijdens dit gesprek gaan we voeding, levensstijl en huidverzorging onder de loupe nemen, zodat we voor een gewenst resultaat kunnen gaan. Binnen 4 weken krijg je de "Eye Repair""Catio Vital" en de "Catio Lift" behandeling. Deze 3 behandelingen zijn perfect op elkaar afgestemd, zodat we je huid een flinke boost kunnen geven! 

 


Catio Lift NIEUWE BEHANDELING REVOLUTIONAIR EFFECT DOOR SPIERSTIMULATIE

 • Voor de vermoeide huid
 • Voor een liftend resultaat
 • Direct resultaat

Met de leeftijd en door vermoeidheid verslapt de huid en begint het gezicht tekenen van veroudering te vertonen. De Catio Lift gaat verder dan de standaard "lift" behandelingen, door zijn intensieve stimulatie van de gelaatspieren. De huid ziet er direct jonger en veerkrachtiger uit en de gelaatscontouren zijn strakker. 

Reiniging, epileren/harsen, peeling(lysing), onzuiverheden verwijderen, lymfedrainage gezicht met het Catio Vital apparaat, intensieve spierstimulatie met het catio Vital apparaat, verstevigende (bindweefsel) massage, celvernieuwende oog, hals- en gezichtsverzorging 80 min.

 


Skin Repair AANBEVOLEN DOOR PURE"

 • Verzacht de oppervlakte van de huid en stimuleert de productie van de nieuwe huidcellen.
 • De celvernieuwing en het celherstel worden geactiveerd en donkere vlekjes verminderen.
 • De huid voelt strakker en steviger aan.

Specifieke eersteklas schoonheidsbehandeling, erop gericht om de tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Je ervaart tijdens deze gezichtsbehandeling ook een heerlijke, stevige massage en de wenkbrauwen worden in model geëpileerd.

Reiniging, onzuiverheden verwijderen, vitamine C-serumepileren/harsen, gelaat/schouder/nekmassage met collageen serum, handmassage, collageen vliesmasker, oogverzorging, dagverzorging, huidadvies, 70 min. 

 


Meta Therapy INTENSIEVE HUIDVERBETERENDE GEZICHTSBEHANDELING

Wil jij minder rimpels en meer elasticiteit in je gezicht en hals?
Door de kleine micro perforaties die we in de huid maken, gaat de huid actief aan het werk om deze te herstellen. Door dit proces word er nieuwe collageen aangemaakt en kunnen oneffenheden worden hersteld. Meta-tharapy zorgt voor een natuurlijk proces in de huid ondersteund met de meest intensieve serum-cocktails, zodat de huid zelf gaat werken en gaat vernieuwen. 

Wil je meer informatie over Meta Therapy klik hier. 

 


Kruidenpeeling DIEP REINIGENDE PEELING

 • Geeft de huid zijn glans terug
 • Vermindert pigmentvlekjes
 • Verfijnt grove poriën

Heb je last van een onrustige huid of kleine littekentjes? De kruidenpeeling geeft al na één behandeling een prachtig resultaat. Direct na de behandeling zal je huid een beetje rood kleuren en wat warm aanvoelen. Na drie dagen kan de huid licht gaan afschilferen. Voor een optimaal resultaat raden we de "kruidenpeeling kuur" aan. Dat zijn drie behandelingen binnen 14 dagen, zo bereik je het beste resultaat samen met de producten voor thuis. 

De behandeling bestaat uit: reiniging, scrub, kruidenpeeling, onzuiverheden verwijderen, kalmerend maskerdagverzorging, huidadvies, 55 min.