Gratis Call

Jouw persoonlijk advies tijdens de Lockdown

Maak nu een afspraak voor een persoonlijke Call met jouw Pure-specialist.

  • Huidverzorging
  • Kado advies
  • Kuurbehandelingen
  • Make-up advies
     

Over onze Gratis Call behandeling

Je hebt je eigen beautyroutine, maar je wil graag meer advies over de verzorging van je huid. Hoe kan je in deze tijd nu hulp op afstand krijgen om toch jouw huidconditie op peil te houden? Onze huidspecialistes geven je graag meer informatie over de verschillende huidverzorgingsproducten. 

Geen huid is hetzelfde. De huid heeft verschillende zones en iedere zone heeft haar eigen conditie. Zo is er voor iedere huid een oplossing. Huidverzorging is maatwerk! 
 

Ik ben bezig met een kuur, wat nu? 

Was jij net gestart met een kuur of misschien wel al even bezig..of vraag jij je af wat dit voor effect heeft als je de kuur niet kan afmaken? Maak dan gratis Call afspraak, zodat wij je kunnen helpen. 
 

Ik wil graag wat producten kopen, maar weet niet precies welke? 

Wellicht kunnen wij je verder helpen! Want na elke behandeling noteren we ons advies in jouw account. We zouden ook kunnen beeld bellen om je huid goed te beoordelen. 

 

Ik heb net een behandeling gehad en wil mijn huid graag blijven verzorgen thuis, maar hoe? 

Het is heel belangrijk om ook thuis goed je huid te verzorgen. Soms met hulp van een intensieve peeling, retinol of hyaluronzuur. Wij geven je graag advies. 

 

Ik heb last van acne en ben bang dat mijn huid weer last gaat krijgen van ontstekingen

Dat begrijpen we en daarom is het extra belangrijk om de juiste huidverzorging te gebruiken. Maar misschien kan een "Home Treatment" je in deze tijd goed helpen. We denken graag met je mee.
 

Dit zijn maar een aantal van de vele vragen die wij nu krijgen. Maar zo zijn er nog veel meer vragen waar wij je graag bij helpen. We zien je afspraak voor de Call graag binnenkomen! 

 

 

 

Maak direct een afspraak