Aroma Touch

55 min. l € 67.50

Een heerlijke gezichtsbehandeling op basis van essentiële oliën. Met de geweldige producten van Mary Cohr geven we de huid wat hij nodig heeft, de essentiële oliën passen we aan op jouw huidtype. In de behandeling wordt de huid diep gereinigd en onzuiverheden verwijderd. Bovendien krijgen ook je wenkbrauwen een mooie shape!

  • Essentiële oliën
  • Voor elk huidtype

Over onze Aroma Touch behandeling

Wat maakt de Aroma Touch zo bijzonder?

Een heerlijke schoonheidsbehandeling, helemaal op maat met fijne essentiële oliën. Hun betoverende geuren verwelkomen je in de salon en nodigen je uit voor een aangename reis naar ‘schoonheid en rust’. Aangepast op jouw huid. De schoonheidsspecialiste selecteert als schoonheidsexpert de juiste essentiële oliën voor jou. Deze verspreiden hun heilzame eigenschappen tot in de kern van de huid, waar ze vitale functies opwekken. De Aroma Touch is een unieke behandeling die de eigenschappen van essentiële oliën combineert met de precieze en subtiele bewegingen van de schoonheidsspecialiste. Na de behandeling is je huid rustiger dan ooit en ziet je gezicht er stralend uit.

Wat zijn essentiële oliën?

Essentiële oliën worden ook wel etherische, aromatische of vluchtige oliën genoemd. Dit zijn geurstoffen die worden gevormd onder invloed van zon en liggen opgeslagen in kleine holtes en kanaaltjes in de plant. Deze geurende oliën bevatten de essentie, de levenskracht van de plant.

Echte 100% zuivere essentiële oliën zijn kostbaar, omdat er een tijdrovend productieproces aan vooraf gaat. Om je een idee te geven: voor 1 druppel rozenolie moeten de blaadjes van maar liefst 200 rozen worden gedistilleerd. De hoge concentratie zorgt ervoor dat er maar weinig olie gebruikt hoeft te worden en ze zeer werkzaam zijn. Deze heerlijke essentiële oliën zijn verwerkt in de producten van Mary Cohr. 

Foto's

Maak direct een afspraak