Ayurvedische massage

80 min. l € 90.00

Heb je behoefte aan een massage die verdergaat dan alleen het masseren van de spieren en de huid? Probeer dan eens deze Indiase vorm van genezing, deze laat je kalmeren, herleven en geeft rust. De Ayurvedische massage is een massage van top tot teen, gun jezelf deze weldaad!

  • Balans
  • Harmonie
  • Warme oliën

Over onze Ayurvedische massage behandeling

Wat kun je verwachten van een Ayurvedische massage? 

De Ayurvedische massage geeft rust en balans aan lichaam en geest. Met zachte strijkende bewegingen, masseren we de warme olie in de huid. De oliën die we gebruiken is afhankelijk van waar jouw lichaam om vraagt. Daarom vragen we je vooraf de Ayurvedische test te doen, zodat we de dosha's in balans gaan krijgen.

We gebruiken een ruime hoeveelheid ayurvedische olie en ook hoofd en voeten nemen we mee tijdens de massage. Geuren en aanraking spelen een belangrijke rol om tot een volledige ontspanning te komen. De vitale energiepunten in je lichaam worden bij deze massage gestimuleerd waardoor de geblokkeerde energie in je lichaam weer vrij kan stromen. De Ayurvedische massage is alleen voor dames, omdat we zowel de voor als achterkant van het lichaam masseren. 

 

Welk dosha-type ben jij ?

Vata, Pitta en Kapha: Zo heten de drie dosha's in de ayurvedische gezondheidsleer.

Maar wat zijn dosha's precies? De drie dosha's bestaan uit vijf elementen: 'Vata' uit lucht en ruimte, 'Pitta' uit vuur en water, 'kapha' uit water en aarde. Ze beschrijven de mens op alle gebieden, zowel met geestelijke als met lichamelijke talenten. 

Benieuwd welk dosha-type jij bent? Doe dan hier de dosha-test.
 

Behandelingen

80 min.
Ayurvedische massage

Een ware reis van ontspanning. De ayurvedische massage brengt rust terug in jouw lichaam.