Catio Lift

80 min. l € 97.50

Als je halverwege deze behandeling in de spiegel naar de helft van je gezicht kijkt, zul je verschil zien! De gelaatscontouren tekenen zich scherper af, rimpels en kraaienpootjes zijn zichtbaar vervaagd, de hals lijkt gelift en het gezicht ziet er jonger uit. De Catio Lift zorgt voor een spectaculair liftend effect en het gezicht ziet er zichtbaar jonger uit. 

  • Oppepper 
  • Lifting behandeling
  • Direct resultaat

Over onze Catio Lift behandeling

Wat doet de Catio Lift met de huid? 

Vitaliseert de gelaatstrekken. Door leeftijd en vermoeidheid verslapt de huid en worden tekenen van veroudering zichtbaar in het gezicht. In tegenstelling tot de meeste liftende behandelingen die alleen de huidstructuur verbeteren, werkt Catio Lift in de diepte door het activeren en stimuleren van de gezichtspieren. De gelaatstrekken worden spectaculair gelift en de kaaklijn wordt verfraaid. Al na de 1e behandeling een direct liftend effect!

Tijdens deze behandeling verwijderen we ook de onzuiverheden na de enzymenpeeling en zorgen we dat overtollige haartjes verwijderd worden.


Drainage:
De schoonheidsspecialiste gebruikt een drainerende stimulatie om de vitale functies van de huid te herstellen, de weefsels te draineren en de huid van zuurstof te voorzien. Het gezicht straalt als nooit tevoren.


Spierstimulatie: 
Net als bij passieve gymnastiek zet spierstimulatie de gezichtsspieren aan het werk om de huid te verstevigen en te stimuleren. De gelaatstrekken worden als het ware gelift.


Lifting-massage: 

Tot slot volgt een massage om de huid te voeden, te regenereren en te verstevigen waardoor de lifting langer effectief is.

 

Huidadvies voor mannen

Wil jij het resultaat zo lang mogelijk vasthouden? Met de Facetrainer heb je een dagelijkse workout voor je gezicht en hals. Wat de Facetrainer doet, is een stevige bindweefselmassage geven voor het onderliggende bindweefsel en dat is nou nét wat bij een mannenhuid als eerste zichtbaar veroudert. Check hier de workout tool!

 

Maak direct een afspraak