Catio Lift

80 min. l € 98.50

Als u halverwege de Catio Lift behandeling in de spiegel naar de helft van uw gezicht kijkt, ziet u het verschil! De gelaatscontouren tekenen zich scherper af, rimpels en kraaienpootjes zijn zichtbaar vervaagd, ook de hals lijkt gelift en het gezicht ziet er jonger uit. CatioLift zorgt voor een spectaculair liftend effect en het gezicht ziet er zichtbaar jonger uit… U ziet er 10 jaar jonger uit!

Over onze Catio Lift behandeling

Wat doet de Catio Lift met de huid?

Vitaliseert de gelaatstrekken. Door leeftijd en vermoeidheid verslapt de huid en worden tekenen van veroudering zichtbaar in het gezicht. In tegenstelling tot de meeste liftende behandelingen die alleen de huidstructuur verbeteren, werkt Catio Lift in de diepte door het activeren en stimuleren van de gezichtspieren. De gelaatstrekken worden spectaculair gelift en de kaaklijn wordt verfraaid. Al na de 1e behandeling een direct liftend effect!

Tijdens deze behandeling worden ook de onzuiverheden verwijderd na de enzymenpeeling en de wenkbrauwen in een mooie vorm geëpileerd. 

 

Drainage:

De schoonheidsspecialiste gebruikt een drainerende stimulatie om de vitale functies van de huid te herstellen, de weefsels te draineren en de huid van zuurstof te voorzien. Het gezicht straalt als nooit tevoren.

Spierstimulatie:

Net als bij passieve gymnastiek zet spierstimulatie de gezichtsspieren aan het werk om de huid te verstevigen en te stimuleren. De gelaatstrekken worden als het ware gelift.

Lifting-massage:

Tot slot volgt een massage om de huid te voeden, te regenereren en te verstevigen waardoor de lifting langer effectief is.

 

Maak direct een afspraak