Catio Vital

70 min. l € 87.50

Ervaar een unieke persoonlijke behandelmethode voor het gezicht! Het sauna-effect van het warmtemasker reinigt de huid in de diepte, door de hypersecretie van talg en zweet. De huid is bevrijd van onzuiverheden, ademt beter en is klaar om de werkstoffen optimaal op te nemen. De schoonheidsspecialiste kiest het gel-serum dat het beste bij het schoonheidsdoel past. Dankzij de dubbele ionisatie dringen de werkstoffen beter door tot in de kern van de huid. De essentiële oliën verspreiden hun heilzame eigenschappen en energie. Al direct na de behandeling is je huid mooier en straalt als nooit tevoren.

  • Dieptereiniging met sauna-effect
  • Dubbele ionisatie van de actieve ingrediënten
  • Relaxmassage met essentiële oliën

Over onze Catio Vital behandeling

Wat is het resultaat?

Een prachtige en mooie huid, al meteen na de behandeling. Je gezicht ziet er verrassend ontspannen uit en straalt als nooit tevoren. Aanbevolen als intensieve kuur, één behandeling per week gedurende drie weken of eens in de maand om je huid in topconditie te houden. Catio Vital is de beste behandeling voor jouw huid!

Hoe werkt het Catio Vital apparaat?

Het unieke huidapparaat van Mary Cohr biedt verschillende huidverbeterende behandelingen. Tijdens de Catio Vital behandeling gebruiken we het warmtemasker en de ionisatie-elektrodes. Het warmtemasker zorgt voor een sterke doorbloeding en voorbereiding van de ionisatie. Door de warmte zullen de poriën verwijden en kunnen we door de ionisatie het serum-gel diep in de huid sluizen. Hierdoor kunnen we je huid tot in de diepe huidlagen hydrateren en voeden en krijg je na de behandeling die prachtige glow! 

Let op: Bij zwangerschap raden we het af om deze behandeling te doen.

Maak direct een afspraak