Cosmetisch arts

Wil jij graag nét iets meer resultaat dan wij met onze behandelingen kunnen bereiken? Dan brengen we je graag in contact met onze cosmetisch arts. 

  • Botox
  • Fillers
  • Lip behandeling

Cosmetisch arts aanwezig:

  • woensdag 30-08-2023 vol
  • woensdag 20-09-2023 vol
  • woensdag 25-10-2023

Over onze Cosmetisch arts behandeling

Je mag ervanuit gaan dat wij zeer uitgebreid onderzoek hebben gedaan, naar een cosmetisch arts die bij Pure past. Een arts die begrijpt wat onze klanten willen en bereid is samen te werken met onze huidspecialisten. 
 

Wie is Drs. Nadia? 

Zij is een zeer gedreven arts met veel expertises. Op dit moment werkt ze op zelfstandige basis als cosmetisch arts bij verschillende klinieken en als arts op de spoedeisende hulp in het ziekenhuis.

Drs. Nadia begrijpt onze visie! Een mooie huid heeft de juiste bouwstoffen en behandelingen nodig. Maar soms kunnen we met een bepaalde cosmetisch behandeling nét even dat beetje extra doen.

Zij geeft behandelingen met botox en fillers, hiermee behandeld ze verschillende delen van het gezicht. Zij is gespecialiseerd in de lipbehandeling (russische methode). Tijdens deze behandeling worden je lippen opgevuld door middel van micro-injecties. Door deze micro spuitjes worden je lippen vol en mooi rond gevuld waardoor je juist GEEN duckface krijgt.
 

Wat zijn de voordelen van onze samenwerking?

Botox-behandelingen in het gezicht bieden verschillende voordelen. Ten eerste kan het helpen bij het verminderen van rimpels en fijne lijntjes, waardoor de huid er gladder en jeugdiger uitziet. Daarnaast kan het ook helpen bij het verzachten van expressielijnen, zoals fronslijnen en kraaienpootjes.

Botox kan ook worden gebruikt om de wenkbrauwen te liften, waardoor de ogen een opener en meer uitgeruste uitstraling krijgen. Over het algemeen kan een botox-behandeling een verjongend effect hebben, het zelfvertrouwen vergroten en een frissere uitstraling geven. Het is echter belangrijk om te onthouden dat de resultaten tijdelijk zijn en regelmatige herhaling van de behandeling vereist kan zijn om de effecten te behouden. 

Soms kunnen onze huidspecialisten nét niet diep genoeg werken met de peels of merken we dat bepaalde lijntjes wat ontspanning nodig hebben om ze perfect te kunnen behandelen.

Een Skinpen behandeling is bijvoorbeeld perfect te combineren met een botox behandeling. Twee weken na de botox behandeling, kunnen wij de lijntjes met de skinpen behandelen.

Nog een voordeel is, dat wij onze klanten kennen. Onze voorkeur gaat voornamelijk uit naar een hele natuurlijk ogende oplossing. Je mag eigenlijk niet direct zien dat je een botox of filler behandeling hebt ondergaan, maar je vriendinnen mogen wel aangeven dat je er fris of uitgeslapen uitziet!
 

Behandelingen

Cosmetisch arts

Wil jij een gratis consult of afspraak? Maak nu een afspraak.