Dermo Peeling

70 min. l € 97.50

De Dermo Peeling van Mary Cohr is een resultaatgerichte behandeling op basis van zuren.

Eigenlijk zou iedereen deze behandeling als oppepper kunnen gebruiken. Het Fitinezuur zorgt namelijk voor een flinke boost, zodat de huid weer gaat stralen. Tegelijkertijd is het ook een hele verzorgende behandeling, waarbij we bovendien aan de ontspanning werken met een heerlijke gelaatsmassage.

De onzuiverheden worden verwijderd, wenkbrauwen perfect gemoduleerd en we sluiten af met een pigment reducerend masker. 

  • Peeling
  • Regeneratie
  • Lifting
  • Gelaatsmassage

Over onze Dermo Peeling behandeling

Is mijn huid geschikt voor een peeling?

Je hebt veel verschillende soorten peelings die de huid vernieuwen. En niet alle peelings zijn ook voor elk huidtype geschikt. De Dermo Peeling werkt op basis van fitinezuur en is heel zacht voor de huid, daarom kan deze gebruikt worden voor elk huidtype. De zuren zorgen voor een versnelde exfoliatie, waardoor de huid weer gaat stralen.

 

Zie ik na één behandeling al resultaat? 

Zoals bij de meeste gezichtsbehandelingen, zie je ook na deze direct erna al resultaat. Je huid is goed gereinigd, wenkbrauwen zijn gemoduleerd, eventuele gerstekorrels en verstoppingen zijn verwijderd en de doorbloeding is gestimuleerd. Als je de huidstructuur wil verbeteren of pigmentvlekjes wil laten vervagen, adviseren we een kuur van drie behandelingen. Zo kunnen we veel dieper gaan en de celdeling versnellen voor een mooie gladde huid.

 

Wat is het verschil tussen een peeling met zuren en met kruiden?

Bij de Dermo Peeling gebruiken we zuren afgeleid van rijst, oftewel fitinezuur. Deze werken oppervlakkig aan de opperhuid en geven een direct mooi glanzend resultaat. De roodheid die kan optreden is minimaal. Bij de Kruidenpeeling werken we meer in de tweede laag van de huid. De kruiden trekken in je huid en werken nog 24 uur door. Ze werken van binnenuit naar buiten en duwen zo als het ware de oude huidcellen naar boven. Hierdoor kan je na een aantal dagen last krijgen van een lichte afschilfering, met daarna uiteraard een stralend resultaat.

Maak direct een afspraak