Eye Lift

30 min. l € 45.00

De "Eye Lift" is ontwikkeld voor de kwetsbare huid rond de ogen. Eye Lift is speciaal bedoeld voor kringen en wallen, voor de bovenste en onderste oogleden en voor de fijne lijntjes en rimpels (kraaienpootjes en fronslijnen).

- Deze liftende behandeling voor de ogen is enkel te reserveren in combinatie met een gezichtsbehandeling. 

Over onze Eye Lift behandeling

Wat doet de Eye Lift?

Strijkt rimpels en fijne lijntjes glad en vermindert donkere kringen en wallen. De huid rond de ogen is dun en kwetsbaar en daarom gevoelig voor tekenen van veroudering. Vanaf het begin van de behandeling worden geconcentreerde werkstoffen verspreid die de celvernieuwing van de huid bevorderen. De huidspecialiste voert daarna een unieke massage uit die de huid rond de ogen draineert en stimuleert. De spanwerking van het oogmasker "Masque Yeux" zorgt direct voor een liftend effect. Na de behandeling zijn de rimpels en lijntjes gladgestreken en de kringen en wallen zijn vervaagd.

U heeft weer een stralende en jonge blik!
 

Drie stappen:

Spierstimulatie van de serum Gel Yeux
Deze behandeling tegen rimpels, wallen en kringen zorgt voor de snelle opname van werkstoffen in de huid rond de ogen en oogleden. Doormiddel van het Catiovital apparaat laten we de fijne spiertjes ronddom de ogen samentrekken, hierdoor ervaar je een stralende oogopslag na de behandeling.

Masseren van het oogcontour
De huidspecialiste voert een speciale massage uit om het oogcontour te draineren en te versterken.

Het masker voor het oogcontour
Aan het einde van de behandeling brengt de huidspecialiste het exclusieve Mary Cohr oogmasker aan om de fijne lijntjes rond de oogcontouren glad te strijken. De ogen zien er minder vermoeid uit en stralen weer.

 

Maak direct een afspraak