Eye Peel

40 min. l € 89.50 per behandeling
Kuur behandelingen

Een ultra milde maar effectieve oplossing om veroudering aan te pakken rondom het gevoelige ooggebied. Voor de meest effectieve resultaten, raden we een kuur van 6 behandelingen aan.

  • Werkt tegen donkere kringen
  • Vermindert fijne lijntje
  • Geeft een frisse oogopslag

Over onze Eye Peel behandeling

 

Deze peeling bieden wij aan in kuurverband van minimaal 3 tot 6 behandelingen. Tijdens onze eerste afspraak nemen we een uitgebreide intake af, doen we een patch test, maken we foto’s en laten we zien welke huidverzorgingskit je nodig hebt om je huid voor te bereiden op de peels. Twee weken vooraf de kuur is het verplicht om te starten met het CSA-protocol. CSA zijn vitamine C, sunscreen en vitamine A. De vóór- en naverzorging van de huid is zeer belangrijk als je voor een peeling kuur gaat. 

Met de Eye Peel werken we aan huidverbetering rondom de ogen. Deze huid is erg dun en gevoelig. Het is dus van belang dat je ook thuis de huid goed gaat verzorgen en beschermen. Dat doe je met de CSA Eye kit.

De Eye Peel is altijd in kuurverband van minimaal 3 behandelingen inclusief de CSA Eye kit. Tussen de behandelingen geven we de huid,  7 tot 14 dagen de tijd om te herstellen. Je kan de Eye Peel ook combineren tijdens een Peeling kuur voor het gelaat. 

Tarieven: 

Eye Peel kuur van drie behandelingen + CSA Eye Kit € 358.65

Eye Peel (extra losse behandeling) € 89,50 
Eye Peel (in combinatie met een gelaatsbehandeling) € 59.50

 

 

Behandelingen

45 min.
Eye Peel intake l € 0,00

Ontdek wat de Eye Peel voor jouw oogopslag kan betekenen