Gratis Intake

Adviesgesprek 25 min. l GRATIS

Graag geven wij je een adviesgesprek, zodat we een passende behandeling of kuur kunnen aanbieden.

Vaak is een intake noodzakelijk om meer te weten te komen waarom je een bepaald huidprobleem hebt.

Voorafgaand aan het gesprek mag je een uitgebreide vragenlijst invullen, die we dan samen bespreken.

Over onze Gratis Intake behandeling

Zijn er kosten verbonden aan de intake?

Nee, de intake is geheel kosteloos en bovendien vrijblijvend. Het is een adviesgesprek om erachter te komen welke behandelmethode het beste bij jouw huidtype past en of je in aanmerking komt voor een bepaalde behandeling.

 

Wat kan ik verwachten van het intakegesprek?

We starten met een uitgebreide vragenlijst, waarin we meer te weten komen over je dagelijkse routine op het gebied van huidverzorging en voeding. De huidspecialist kan hierdoor de nuttige informatie met je delen en je het juiste advies geven. Sommige behandelingen kunnen bijvoorbeeld niet gecombineerd worden met bepaalde medicijnen en/of laserbehandelingen. Ook kan een bepaalde verwachting worden besproken tijdens de intake.

 

Wanneer kom ik in aanmerking voor een intakegesprek?

Wanneer je twijfelt over welke huidverbeterende behandeling(en) het beste geschikt zijn, is het verstandig eerst een intake te reserveren. Maar ook als je vragen of twijfels hebt over je huid, kunnen we je op deze manier een goed advies geven. Bij twijfel over een wellness behandeling adviseren we om de ‘Behandeling in overleg’ te reserveren, een intake is dan niet noodzakelijk.

Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak