Lift-up Treatment NEW*

80 min. l € 139.00

De Lift-up Treatment zorgt voor een direct zichtbaar liftend effect van de huid en verbetering van de gezichtscontouren.

  • Spierstimulatie
  • Verstrakking van de contouren
  • Huidverjonging

Over onze Lift-up Treatment NEW* behandeling

Natuurlijke verouderingsprocessen kunnen invloed hebben op de gezondheid en uitstraling van onze huid. Gelukkig zijn er veel verschillende behandelingen beschikbaar om te helpen bij het tegengaan van tekenen van veroudering en het verjongen van onze huid. Één van de meest populaire behandelingen van dit moment is de "Lift-up Treatment".


Wat kan ik van de Lift-up Treatment verwachten?

De Lift-up treatment is een niet-chirurgische gezichtsbehandeling die erop gericht is om de huid te verstevigen en te liften. Deze behandeling maakt gebruik van geavanceerde technologie, waarbij een apparaat wordt gebruikt om de gezichtsspieren aan te spannen. De samntrekkingen van de spieren zijn duidelijk voelbaar, dit kan je als een vreemd gevoel ervaren. Dit zorgt voor een directe versteviging van de huid en een merkbare verbetering van de gezichtscontouren!

Bovendien maakt de Lift-up Treatment gebruik van anti-age drainage, een methode die zich richt op het ontgiften van de lymfe. Door de lymfestroom te stimuleren, kan het lichaam zichzelf ontdoen van gifstoffen en onzuiverheden, waardoor de huid er frisser en gezonder uitziet.

* Tijdens de behandeling zal de huidspecialist ook de wenkbrauwen voorzien van een mooie shape en eventuele onzuiverheden verwijderen! 


 

Mag deze behandeling bij elk huidtype?

De Lift-up Treatment is geschikt voor alle huidtypen en kan op verschillende delen van het gezicht worden toegepast, zoals de wangen, het voorhoofd, de nek en de kaaklijn. Omdat deze behandeling niet-invasief is, is er geen hersteltijd nodig en kunt u na de behandeling direct uw dagelijkse activiteiten hervatten. Het beste resultaat zien wij bij huiden die verslapt zijn en collageen verlies hebben. 
 

Hoe kan ik het resultaat zolang mogelijk behouden?

Om optimaal resultaat te behalen en de spieren blijvend te triggeren, wordt aanbevolen om de "Follow-up Lift' wekelijks te ondergaan. Een sessie duurt doorgaans 50 minuten en bestaat uit 6 behandelingen, waarbij elk gebied in het gezicht afzonderlijk wordt behandeld.

Het regelmatig ondergaan van de Lift-up Treatment kan helpen om de spieren in het gezicht te versterken en te tonen, waardoor de huid er strakker en jonger uit gaat zien. Daarnaast heeft deze behandeling ook een positief effect op de bloedcirculatie en het ontgiften van de lymfe, wat bijdraagt aan een gezonde uitstraling van de huid.

Als u op zoek bent naar een veilige en effectieve manier om uw huid te verjongen en te verstevigen, dan is de Lift-up Treatment zeker het overwegen waard. Met deze behandeling krijgt u een strakkere en jeugdige uitstraling. 

nr. 2  Follow-up lift € 89,50 50 min.
nr. 3  Follow-up Lift € 89,50 50 min.
nr. 4  Follow-up Lift € 89,50 50 min.
nr. 5  Follow-up Lift € 89,50 50 min.
nr. 6
 Follow-up Lift GRATIS 50 min. ( 6de behandeling) niet i.c.m. andere acties

Maak direct een afspraak