Meta Therapy

70 min. l € 129.00

Meta Therapy is de enige methode voor huidverbetering die beide aspecten combineert: Natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf door middel van speciale serums. Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt.

  • Needling
  • Fijne lijntjes verminderen
  • Huidverbetering

Gratis Intake

Over onze Meta Therapy behandeling

Meta Therapy staat voor Medical & Esthetical Tissue Activation Therapy. Dermatude Meta Therapy combineert de voordelen van diverse huidverbeteringstechnieken in één.

Meta Therapy van Dermatude is de enige methode voor huidverbetering die beide aspecten combineert: natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf door middel van speciale serums. Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt.

 

Hoe werkt Meta Therapy?

Met Meta Therapy worden op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties in de opperhuid gemaakt. Het herstelmechanisme van de huid treedt hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. Meta Therapy heeft een dubbele werking. De zeer gecontroleerde microperforaties activeren het natuurlijke herstelmechanisme van de huid en brengen actieve werkstoffen in de huid, precies in de juiste cellagen waarin ze de meest efficiënte werking hebben. De zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing door de huid zelf van binnenuit.

 

Het resultaat?

De huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert. Meta Therapy heractiveert wat uw huid in de loop der jaren verloren heeft en draait daarmee de biologische klok op natuurlijke wijze terug. Met een frissere en jongere uitstraling als resultaat.

 

Hoe werkt het?

Kuur en losse behandelingen: Meta Therapy start met een kuur van een 4-wekelijkse behandeling. Gedurende deze 4 behandelingen zie je al aanzienlijke huidverbetering optreden. Vervolgens wordt er 1 keer per 2 weken behandeld. Als het gewenste resultaat is bereikt, kun je periodiek een behandeling ondergaan om het resultaat te behouden.

Indien je interesse hebt in een kuur, kun je een afspraak maken voor een gratis intakegesprek. De huidspecialiste maakt dan samen met jou een behandelplan om het gewenste resultaat te bereiken. De behandelingen voor het gezicht en/of decolleté zijn ook los te reserveren. De perfecte behandeling voor een direct liftend resultaat!

 

Botox en Needling?

Als je een botox behandeling hebt laten doen, adviseren we na 14 dagen een Meta therapy behandeling. De botox zorgt ervoor dat de spiertjes ontspannen, waardoor een rimpel minder diep lijkt. Maar een rimpel die al even aanwezig is, heeft een zelfde kenmerk als een littekentje. En deze kunnen we juist mooi aanpakken met needling.

 

Welke producten kan ik thuis gebruiken?

Omdat wij graag het maximale uit de behandeling halen, geven we bij een kuur van 8 behandelingen een giftvoucher t.w.v. € 100.00 cadeau en bij een mini kuur van 4 behandelingen een giftvoucher t.w.v. € 25.00 cadeau. Samen met de huidspecialiste van Pure wordt er een huidverzorgings pakket van Dermatude samengesteld, zodat ook in de periode tussen de behandelingen de huid wordt geactiveerd om nieuwe collageen te produceren. Door o.a. de ingerediënten  Revitalin en Argireline peptides, verbeterd de zuurstofopname en ontspannen de spiertrekkingen rondom de tere huid, zoals bij de ogen.

 

Maak direct een afspraak