Permanente make-up

Hairstokes l Powder Brows l Combo Brows

Perfecte shape wenkbrauwen, vol en natuurlijk. Dat wil jij toch ook? Bij Pure bieden we alle mogelijkheden voor de permanente make-up. Wij kunnen jou dus het beste advies geven!

 

Over onze Permanente make-up behandeling

Allereerst plan je een intakegesprek met ons. Zo kunnen we jouw wenkbrauwen beter leren kennen ;)

Bij Pure zijn er twee PMU specialisten die deze behandeling doen. Zij zijn beide intensief opgeleid door "Daisy Wolf" (Master in PMU) en hebben inmiddels al jaren ervaring met permanente make-up behandelingen. Zij geven jou de wenkbrauwen zoals zij die zelf ook zouden willen!

Tarieven

PMU Strokes Powder Combo
  € 395,- € 425,- € 450,-


Uit welke brows kan ik kiezen ? Op dit moment heeft Bianca een behandelstop voor nieuwe klanten, aangezien de wachtijd te lang zal zijn en zij ook de vaste klanten voor de terugkerende behandelingen verzorgd.
Wij zetten Powder Brows, Ombre Brows en Hairstrokes. Hieronder zie je de verschillende technieken die wij kunnen toepassen. Tijdens het intakegesprek vertellen we je alles over de mogelijkheden.

Powder Brows                  Hairstrokes
 

Combo Brows.                  Hairstrokes
 

 

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

 • Een aantal weken vooraf de PMU behandeling plannen we een intakegesprek. Hierbij vul je een formulier in zodat we je medische achtergrond kennen, wensen en verwachtingen kunnen bespreken.
 • Tijdens de eerste behandeling kijken we welke wenkbrauwvorm het beste bij je past
 • Dan volgt de browmapping (meten en tekenen)
 • Pas als je helemaal tevreden bent met je wenkbrauwen, kan de echte behandeling beginnen
 • De nazorginstructies worden uitgelegd, je ontvangt een nazorg crème en neemt het formulier met de do's en don'ts mee naar huis
 • Na 6 tot 10 weken kom je terug voor een touch-up behandeling

 

 

Is de behandeling pijnlijk?

Tijdens het microbladen van het graveren kan de behandeling als licht irriterend worden ervaren, maar zodra de behandeling klaar is, is dit gevoel ook direct verdwenen. Bij de Powder Brow techniek voel je bijna niets. 
 

Wat zijn de risico's ?

Het zetten van permanente make-up kan een risico met zich meebrengen. Zorg daarom dat je goed bent uitgerust en genoeg hebt gegeten. Je kunt op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl kijken of de studio waar je de PMU laat zetten een vergunning heeft. Deze vergunning geeft aan dat de studio werkt volgend de hygiënerichtlijnen van het landelijk Centrum Hygiëne en veiligheid. Wij zijn uiteraard in het bezit van deze vergunning. 
 

Hoelang blijven de wenkbrauwen mooi?

Dit is afhankelijk van huidtype, kleurkeuze en techniek. We zien dat mensen met een vette huid of zonliefhebbers over het algemeen iets eerder terugkomen voor een touch-up. Meestal adviseren we om na 1 of 2 jaar terug te komen om de wenkbrauwen op te frissen. 

Wil jij een afspraak? Plan dan online een intake bij Anniek of stuur een e-mail voor Bianca.

Tarieven

Opfrissen Strokes Powder Combo
Binnen 12 mnd. € 170 € 170 € 180
Na 12 mnd. € 195 € 195 € 195

 

Het kan zijn dat je de Hairstrokes techniek bij ons hebt laten zetten, maar nu liever voor de Powder Brows wil gaan. Dit is uiteraard mogelijk! 
Van "Hairstrokes" naar "Powder brows"

Het proces is dan wel iets anders dan wanneer je voor een "Hairstroke Touch-up" zou komen. Want bij een verandering van techniek, zijn we langer bezig en doen we weer twee behandelingen. Wij hanteren de tarieven van een nieuwe behandeling, deze kun je vinden in het schema bovenaan de pagina. 

Voor onze vaste cliënten die binnen twee jaar de switch maken van Hairstrokes naar Powder Brows, bieden we 10% korting op aan deze behandeling. 


Behandeling vermijden bij:

 • Diabetes 
 • Zwangerschap
 • Hemofilie
 • Hepatitis
 • AIDS
 • Huidkanker
 • Eczeem (op of rond het te behandelen gebied)
 • Wondjes (op of rond het te behandelen gebied)
   

Voorafgaand aan de behandeling:

 • Geen alcohol drinken 2 dagen vooraf i.v.m. bloedverdunning
 • Liefst geen bloedverdunners

 

Maak direct een afspraak