Microneedling

Microneedling l v.a. € 47.50

Microneedling is een intensieve huidverbeterende behandeling, waarbij met de Dermapen kleine microperforaties in de huid worden gemaakt. Daarmee kunnen we huidproblemen verbeteren zoals: fijne lijntjes, acne, pigmentvlekjes, rosacea, littekens en grove poriën. 

  • Huidverbeterend
  • Kuurbehandeling

Gratis Intake

Over onze Microneedling behandeling

Wat is microneedling? 

Bij Pure werken we met een Dermapen, het meest professionele en geschikte systeem op het gebied van microneedling. Met de microneedling pen maken we microperforaties in de huid. Hierdoor wordt de huid uitgedaagd om zich te herstellen en collageen te gaan aanmaken. Het effect van de microperforaties is een versnelde celdeling, waardoor de huid een nieuw laagje krijgt. Microneedling kan huidproblemen zoals acne, grove poriën, rosacea, pigment en fijne lijntjes doen verminderen. 
 

Wat kan ik verwachten van de microneedling behandeling? 

Als we huidproblemen zoals pigment of acne gaan behandelen, kan de huid rood kleuren en warm aanvoelen. Bij het behandelen van littekens en fijne lijntjes ontstaan miniscule puntbloedingen. De huid wordt direct na de microneedling behandeling gekalmeerd met een verkoelend collageen vliesmasker, waardoor het herstel meteen kan beginnen. Na de eerste microneedling behandeling kan je huid iets gaan vervellen, kleine huidschilfers die je met een scrub mag verwijderen. Al vanaf de eerste behandeling is een verbetering van de huid te zien, die met elke behandeling duidelijker toeneemt.
 

Is microneedling pijnlijk?

De microneedling behandeling kan op sommige delen van het gezicht een beetje pijnlijk zijn. Maar omdat we de Dermapen in beweging houden, is het goed te hebben. Een verdovende crème zou daarbij ook verlichting kunnen geven. Deze mag je zelf aanvragen bij je huisarts en minimaal 1 uur voorafgaand aan de microneedling behandeling aanbrengen. 

 

Wat zijn de kosten van een microneedling behandeling? 

  • Microneedling Intense € 124,50 (enkel op advies)
  • Microneedling € 98,50
  • Microneedling Litteken € 47,50

Bij de 'Microneedling Intense' combineren we de Dermapen met een glycolzuurpeeling en verwijderen oneffenheden zoals comedonen en gerstekorrels. Deze behandeling is enkel op advies van de Pure specialist. Wij starten de behandeling altijd eerst met een "gewone" microneedling behandeling zonder de zuren. Zo krijgen we een goed beeld, hoe gevoelig de huid is en hoe we deze kunnen gaan behandelen.

Indien je alleen plaatselijk een litteken wilt laten behandelen, kan je dit heel goed combineren met een gezichtsbehandeling. We voegen dan de 'Microneedling Litteken' toe aan je gezichtsbehandeling. Uiteraard kun je de behandeling ook los reserveren. 
 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig? 

Het beste resultaat wordt bereikt in 4 tot 6 behandelingen. Dit is echter ook afhankelijk van het huidprobleem en de huidverzorging die je thuis gebruikt. Voor een microneedling behandeling is het daarom verstandig om een intakegesprek in te plannen, zodat we een passend advies kunnen geven. 

 

Kan ik gewoon mijn eigen producten gebruiken tijdens de kuur?

Tijdens de intake geven we een advies voor de thuisverzorging. Wij streven ernaar om het best haalbare resulaat te bereiken en dit gaat absoluut samen met de juiste thuisverzorging. Omdat wij werken met de huidverbeterende producten van Décaar en Medik8, ontvang je een passend advies met deze producten. 

En kuur microneedling is niet niks. We gaan jouw huid flink aan het werk zetten en daarbij hoort de juiste ondersteuning en nabehandeling. Het beste is om je te laten adviseren door onze specialiste. Zij kan dan rekening houden met jouw levensstijl en huidtype. 

Wil je klein starten met productgebruik? Dan hebben we de "Post-Treatment Kit" voor jou. Dit is de minimale afname vóórdat we starten met een microneedling kuur. 

Foto's

Maak direct een afspraak