Platinum Facial NEW*

80 min. l € 140.00

"Pure verwennerij en aandacht voor jouw huid"

De “Platinum Facial van Medik8” is een innovatieve huidverzorgingsbehandeling die gebruik maakt van de kracht van paddenstoelen om de huid te verbeteren en te verjongen. Hieronder geven we meer informatie over deze behandeling en wat het voor jouw huid kan doen.

  • Verjongend
  • Ontspannend
  • Intensief

Over onze Platinum Facial NEW* behandeling


De “Platinum Facial van Medik8” is ontworpen om de huid te hydrateren, te voeden en te verjongen. Het belangrijkste ingrediënt van de behandeling is Tremella paddenstoel extract, dat bekend staat om zijn hydraterende eigenschappen en zijn vermogen om de huid gladder en stralender te maken.
 

Wat kan ik van de behandeling verwachten ?

De behandeling begint met een diepe reiniging van de huid om onzuiverheden te verwijderen en de poriën te openen. Vervolgens wordt er een exfoliërende peeling aangebracht in combinatie met het Scientific Mushroom Thermal Exfoliater extract om dode huidcellen te verwijderen en de huid te laten stralen. Ook zorgen we dat de wenkbrauwen weer helemaal in shape zijn. Na de heerlijke uitgebreide gelaatsmassage brengen we het Age Defying Platinum Mask aan. Dit is een heerlijk masker die we met een spatel aanbrengen en na 10 minuten als een rubbermasker in één beweging van de huid verwijderen. De huid komt er als herboren uit!

Voor welk huidtype is de Platinum facial geschikt?

De Platinum Facial van Medik8 is geschikt voor alle huidtypes en kan helpen bij het verbeteren van de huidtextuur, het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het verhelderen van een doffe huid en het verbeteren van de algehele uitstraling van de huid. De behandeling duurt ongeveer 80 minuten en is een geweldige manier om je huid te verwennen en te laten stralen.

Kortom, de Platinum Facial van Medik8 is een innovatieve huidverzorgingsbehandeling die gebruik maakt van de kracht van paddenstoelen om de huid te verbeteren en te verjongen. Het is een geweldige manier om je huid te hydrateren, te voeden en te laten stralen, en is geschikt voor alle huidtypes.

Foto's

Maak direct een afspraak