Pure Retreat

3 uur l € 179,50

Ben jij toe aan een moment helemaal voor jezelf? Even niks, alleen genieten!

Tijdens de "Pure Retreat" zorgen wij dat jij helemaal ontspannen de deur uit loopt. Rust, ruimte, heerlijke geuren en gezonde hapjes. We nemen echt de tijd voor jou!

Over onze Pure Retreat behandeling

Tijdens de "Pure Retreat" zorgen wij voor balans tussen lichaam en geest. Dit is jouw moment! De aandacht, aanraking en omgeving geven je rust en ontspanning. De heerlijke combinatie aan behandelingen zijn pure verwennerij. Gun jezelf een moment van rust!

Wil jij weten waar de Retreat uit bestaat? Of laat jij je verrassen?
 

Pure Retreat

Spa pedicure bank

 • Ontvangst met een heerlijke kruidenthee of romige cappuccino
 • Doe thuis lekker je huispak aan zodat je comfortabel bent
 • Een heerlijk warm voetbad met verzachtende badzout en aroma's van bloemen
 • Geniet van een lekker hapje
 • Je voeten en onderbenen krijgen een ontspannen scrub-massage

 

Massage ruimte 

 • Je mag gaan liggen en genieten van de ontspannende lichaamsmassage. Tijdens de massage leggen we de focus op de plekken die meer aandacht verdienen. 
 • We eindigen de lichaamsmassage met de "Indian Head Massage". De massagetherapeut verbindt haar massagegrepen tussen schouders, nek, gezicht en hoofd. Deze intense massage zorgt voor een relaxt gevoel en kan spanningen en hoofdpijn verminderen. 
   

Relax ruimte

 • Na jouw massage kan je even bijkomen en genieten van een heerlijke verse smoothie in de relax ruimte. 

 

Beauty Bar

 • Je neemt plaats aan onze "Beauty bar". We verzorgen jouw handen en nagels tot in de puntjes. De "Moisturizing Gloves" zorgen ervoor dat je handen superzacht voelen na de behandeling.  Na het inmasseren van het serum, geven we de nagels een natuurlijk glanzende look doormiddel van de polijstvijl van OPI. Heb je kunstnagels of gellak? Geen probleem, kies dan voor het verzorgen van de teennagels. 

 

Wil jij na de behandeling nog gebruik maken van een Touch-up service? Laat het ons dan vooraf weten. Bij een Touch-up service brengen we een mineralen poeder aan om de huid mooi te matteren en geven we de lippen een mooie glans. 

Uiteraard kan je ook andere opties toevoegen aan de "Pure Retreat" zoals: epileren, harsen, verven van wimpers of wenkbrauwen. 

 

RESERVEREN? Bel ons even, dan plannen we de Pure Retreat graag voor je in en kunnen we eventuele wensen bespreken. 

 

Kleine tip om je dag helemaal compleet te maken :)

Maak een heerlijke wandeling langs de dommel of in het stadspark of schuif aan bij één van de heerlijke lunch tentjes op de kleine berg.