Pure Treatment

80 min. l € 97.50

Deze pure verwennerij heeft alles wat je in een behandeling verwacht: ontspanning, heerlijke hoofdhuidmassage, epileren, onzuiverheden verwijderen, handmassage, gelaatsmassage, warmtemasker, verzorgend masker aangepast aan je huidtype én een huidadvies. Het is een mooie mix van alle wellness behandelingen die wij aanbieden bij ons in de schoonheidssalon. Me-time in zijn ultieme vorm.

Over onze Pure Treatment behandeling

Waarom de Pure Treatment? 

Dit is absoluut onze favoriet! De Pure Treatment is een uitgebreide gezichtsbehandeling met een stevige massage en volop ruimte om onzuiverheden te verwijderen en de wenkbrauwen te modelleren.

Je neemt plaats in de heerlijk verwarmde behandelstoel, met op de achtergrond rustgevende muziek. De schoonheidsspecialiste maakt een selectie van de geweldige, verzorgende producten van Medik8 en Décaar, waarmee we de behandeling helemaal aanpassen op jouw huidtype. Na afloop geniet je nog van een vers kopje thee en geven we je graag een uitgebreid huidadvies. 

Wellness of huidverbetering? 

Het is belangrijk dat je jezelf eerst afvraagt of je voor huidverbetering of voor wellness wil gaan. Een huidverbeterende behandeling zoals een peeling of microneedling is vaak heel effectief, maar minder relaxt. Bij een wellness behandeling is er veel meer aandacht aan ontspanning, bijvoorbeeld met een gelaats- of hoofdhuidmassage. Als je die keuze hebt gemaakt, is het natuurlijk ook van belang dat je je eigen huidtype kunt inschatten. We begrijpen dat je bij het maken van deze keuzes misschien wel wat deskundige ondersteuning kunt gebruiken. Het is daarom zeer aan te raden om voor een eerste bezoek de ‘Gezichtsbehandeling in overleg’ te reserveren. Onze schoonheidsspecialist gaat dan samen met jou de behandelingen doornemen en geeft je een persoonlijk advies. 

Foto's

Maak direct een afspraak