Skin Boost

50 min. l € 69.50

De Skin Boost is een heerlijke oppepper voor de mannenhuid. We doen wat nodig is voor jouw huid: een manuele reiniging, een face scrub, het verwijderen van onzuiverheden en overtollige haartjes, we masseren de schouders en nek en sluiten de behandeling af met een hydraterende verzorging. 

  • Oppepper
  • ‚ÄčGezichtsbehandeling
  • Huidadvies voor thuis

Over onze Skin Boost behandeling

Gezichtsbehandeling voor mannen

Uiteraard is verzorging voor de mannenhuid net zo belangrijk als voor de vrouwenhuid. Het verschil is dat de mannenhuid zo'n 15 à 25% dikker is, de talgproductie hoger en de structuur van het bindweefsel dikker, waardoor er diepere rimpels kunnen ontstaan.
 

Huidverzorging voor mannen

Vaak hebben mannen minder behoefte aan veel verzorgingsproducten, maar vinden ze het toch belangrijk om een mooie huid te hebben. Bij Pure in Eindhoven geven we je graag een persoonlijk huidadvies, afgestemd op jouw huidtype en levensstijl. Je hoeft niet per se vijf potjes of meer in je badkamerkastje te hebben. Wij vinden het veel belangrijker dat wat je gebruikt, geschikt is voor jouw huidtype en jij dit ook dagelijks toepast. Zo gaan we samen werken aan een stralende huid, gecombineerd met een passende gezichtsbehandeling. 

 

Maak direct een afspraak