Skin Repair

70 min. I € 99,50

De behandeling Skin Repair is speciaal ontwikkeld om de zichtbare tekenen van veroudering en vermoeidheid terug te dringen.

Skin Repair richt zich op alle niveaus van de opperhuid en lederhuid, met een combinatie van krachtige vernieuwende werkstoffen.

De hoge en zuivere concentraties vitamine c en de 56 cellulaire werkstoffen die ook in ziekenhuizen worden gebruikt, zorgen voor een effectieve regeneratie van de celactiviteit en voor revitalisatie van de huid.

Over onze Skin Repair behandeling

Dermabrasie scrubmassage

De huidspecialiste exfolieert je gelaat en hals. Dode huidcellen worden hiermee verwijderd en de huid ziet er vitaler uit, omdat de huid nieuwe cellen aanmaakt.

Face serum

Door het pure vitamine c serum in de huid te masseren, krijgt de huid een flinke boost en werken we op de pigmentverkleuringen die op de huid aanwezig kunnen zijn. Dit geeft een verhelderende werking en helpt de huid te herstellen.

Anti-Aging massage

De 15 exclusieve massagebewegingen zorgen ervoor dat de waardevolle werkstoffen van het met hyaluronzuur en DNA verrijkte serum door de huid worden opgenomen en de huid verstevigen.

Masker Eclat Jeunesse

Aan het einde van de behandeling gebruikt de huidpecialiste nog vliesmasker "Eclat Jeunesse" met pro-collageen, om de gerevitaliseerde huid nog meer te laten stralen.

Na de behandeling is de huid steviger, rimpels en fijne lijntjes zijn gladgestreken, de pigmentvlekken zijn zichtbaar verminderd en het gezicht straalt als nooit tevoren! Een heerlijke uitgebreide en intense behandeling.

Maak direct een afspraak