Skin Workout

3 behandelingen l € 253.50

Vier weken werken aan jouw huid!

Een stevige workout voor je gezicht met de drie intensieve behandelingen van Mary Cohr. We gaan samen met jou deze training aan. Tijdens onze eerste afspraak gaan we ook de aanpak van binnenuit bespreken en geven we advies voor thuis. Maak nu een afspraak voor je eerste behandeling de 'Eye Lift'.

  • Spierstimulatie
  • Draineren
  • Voeden

Over onze Skin Workout behandeling

Wat is een Skin workout? 

De Skin workout zijn 3 behandelingen binnen 4 weken. Binnen die tijd gaan we zowel van binnen als van buiten aan jouw huid werken. We combineren de beste behandelingen om tot een prachtig resultaat te komen. We gaan je huid verstevigen, voeden en liften. Wij zijn ervan overtuigd, dat alles wat je huid jou vertelt, je kan linken aan voeding, levenstijl, huidverzorging en gezondheid. Als we je huid een positieve boost willen geven, moeten we dit samen doen.

 

De Skin workout bestaat uit de volgende drie behandelingen:

1. Eye Lift

De behandeling Eye Repair is ontwikkeld voor de kwetsbare huid rond de ogen. Eye repair is speciaal bedoeld voor kringen en wallen, voor de bovenste en onderste oogleden en voor de fijne lijntjes en rimpels (kraaienpootjes en fronslijnen). Strijkt rimpels en fijne lijntjes glad en vermindert donkere kringen en wallen. De huid rond de ogen is dun en kwetsbaar en gevoelig voor tekenen van veroudering (rimpels, fijne lijntjes), wallen (vochtaccumulatie) en kringen (slechte doorbloeding). Vanaf het begin van de behandeling worden geconcentreerde werkstoffen verspreid die de celvernieuwing van de huid bevorderen. De schoonheidsspecialiste voert daarna een unieke massage uit die de huid rond de ogen draineert en stimuleert. De spanwerking van het oogmasker Masque Yeux zorgt direct voor een liftend effect. Na de behandeling zijn de rimpels en lijntjes gladgestreken en de kringen en wallen zijn vervaagd. U heeft weer een stralende en jonge blik.

2. Catiovital

Meer nog dan een traditionele schoonheidsbehandeling is de CatioVital een revolutionaire behandeling die de huid zichtbaar mooier maakt. Deze behandeling reinigt de huid in de diepte dankzij het saunaeffect van het warmtemasker. De huid ademt daarna beter en neemt de werkstoffen beter op. CatioVital werkt beter dan de klassieke behandelingen omdat werkstoffen als hyaluronzuur, gehydroliseerd DNA en Vitamine C door de huid beter worden opgenomen. Na de behandeling straalt uw huid direct. Uw huid was nog nooit zo mooi als na de behandeling, uw gezicht ziet er verrassend ontspannen uit en straalt als nooit tevoren. 

3. Catio Lift

Spierstimulatie vitaliseert de gelaatstrekken. Door leeftijd en vermoeidheid verslapt de huid en worden tekenen van veroudering zichtbaar in het gezicht. In tegenstelling tot de meeste liftende behandelingen die alleen de huidstructuur verbeteren, werkt Catio Lift in de diepte door het activeren en stimuleren van de gezichtspieren. De gelaatstrekken worden spectaculair gelift en de kaaklijn wordt verfraaid. Al na de 1e behandeling een direct liftend effect. Als u halverwege de Catio Lift behandeling in de spiegel naar de helft van uw gezicht kijkt, ziet u het verschil! De gelaatscontouren tekenen zich scherper af, rimpels en kraaienpootjes zijn zichtbaar vervaagd, ook de hals lijkt gelift en het gezicht ziet er jonger uit. Catio Lift zorgt voor een spectaculair liftend effect en het gezicht ziet er zichtbaar jonger uit… U ziet er 10 jaar jonger uit!

 

Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak