Skin Boost *NEW

50 min. l € 72.50

Deze heerlijke gezichtsbehandeling geeft jouw huid een ware boost. De gelaatsmassage zorgt voor een intense ontspanning. Dit is dus echt een aanrader!

De "Skin Boost" is onze nieuwste behandeling en vervangt de Aroma Touch en de Zen treatment vanaf 01-01-2023.

  •  

Over onze Skin Boost *NEW behandeling

Wat kan ik verwachten van de Skin Boost? 

Deze ontspannende gezichtsbehandeling bestaat uit een reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen modelleren en een stevige gelaatsmassage. Dit maakt de "Skin Boost" tot een uurtje heerlijke me-time.

Tijdens de gezichtsbehandeling selecteert de huidspecialiste de producten, die het beste aansluiten bij jouw huidtype. Ook geeft ze een uitgebreid advies voor de thuisverzorging. 

Op zoek naar een duo gezichtsbehandeling? 

Het is vaak gezellig om samen een relaxdagje te plannen met je moeder, je dochter of vriendinnen, dat kan bij ons in de salon. Wij hebben drie mooie cabines waarin ieder van jullie afzonderlijk in alle rust kan genieten van een ontspannende gezichtsbehandeling. Daarentegen zit je tijdens een pedicure en manicure weer gezellig bij elkaar, om bij te kletsen. Natuurlijk onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. Voor een moeder-dochterbehandeling of gezellig met een of meerdere vriendinnen, wij verwelkomen jullie graag bij ons in de schoonheidssalon.

Maak direct een afspraak