Skin Boost

50 min. l € 77.50
Voor dames en heren

Deze heerlijke gezichtsbehandeling geeft jouw huid een ware boost. De gelaatsmassage zorgt voor een intense ontspanning. Dit is dus echt een aanrader!

  •  

Over onze Skin Boost behandeling

Wat kan ik verwachten van de Skin Boost? 

Deze ontspannende gezichtsbehandeling bestaat uit een reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen modelleren of en een stevige gelaatsmassage. Dit maakt de "Skin Boost" tot een uurtje heerlijke me-time!

Voor de heren; Je mag altijd aangeven of je het prettig vind, dat de specialist wat haartjes bij de oren of neus voor je weghaalt. 

Tijdens de gezichtsbehandeling selecteert de huidspecialiste de producten, die het beste aansluiten bij jouw huidtype. Ook geeft ze een uitgebreid advies voor de thuisverzorging. 

Op zoek naar een duo gezichtsbehandeling? 

Het is vaak gezellig om samen een relaxdagje te plannen met je partner, je dochter of vriendinnen, dat kan bij ons in de salon. Wij hebben drie mooie cabines waarin ieder van jullie afzonderlijk in alle rust kan genieten van een ontspannende gezichtsbehandeling.

Daarentegen zit je tijdens een pedicure en manicure weer gezellig bij elkaar, om bij te kletsen. Natuurlijk onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. 

Maak direct een afspraak