Wimperlifting

40 min. l € 59.50

Wil jij mooie gekrulde wimpers? Met de i-curl techniek creëren we een mooie natuurlijke krul in je wimpers die 6 weken blijft zitten. 

  • Wimperlifting
  • 6 weken mooie krul

Over onze Wimperlifting behandeling

Hoe werkt de wimperlift?

Deze revolutionaire en supersnelle wimperpermanent-methode zorgt na slechts één behandeling van nog geen 45 minuten en gedurende maar liefst zes weken voor opvallend lange en perfect gekrulde wimpers. Dit alles, zónder rollers, lijm of schildjes! En je kan je wimperkrultang of dikke lagen mascara ook gedag zeggen! 

Is de wimperpermanent schadelijk voor mijn wimpers?

Het antwoord daarop is: nee! Met onze jarenlange ervaring in de salon hebben we veel technieken voorbij zien komen. Daarin is de I-Curl de meest snelle, effectieve en veilige manier van wimperpermanent die we tot nu toe gezien hebben en niet schadelijk voor de wimpers. We gebruiken een laag percentage van de vloeistof, waardoor er geen beschadiging kan optreden. 

Moet ik ergens rekening mee houden? 

Na de wimperpermanentbehandeling mag je 24 uur geen water of mascara op de wimpers gebruiken. Als je lichte wimpers hebt, adviseren we om na twee dagen de wimpers te laten verven, omdat de vloeistof die de krul maakt soms wat roze gekleurd pigment kan achterlaten op de wimpers. Deze behandelingen kunnen niet direct achter elkaar i.v.m. het watergebruik na het verven.  

Wat is het verschil tussen een wimperlift en wimperextensions? 

Bij het liften van de wimpers creëren we een mooie krul in de wimpers. Optisch zorgt dit voor verlenging en volume. Bij de wimperlift krullen we je eigen wimpers en krijg je dus een hele natuurlijke look, die minimaal vijf weken blijft zitten. Bij wimperextensions worden er haartjes vastgelijmd aan je eigen wimpers en deze moet je om de paar weken laten opvullen en vervangen. 

Waar moet ik rekening mee houden na een wimperlift?

Na een wimperliftbehandeling moet je de wimpers 24 uur droog houden en mag je geen mascara gebruiken. Ook adviseren we om vooraf je ogen te reinigen zonder olieachtig product. Na de wimperlift kan het zijn dat er lichtroze pigment zichtbaar blijft op de wimpers. Dit kan je echter gemakkelijk verhelpen met de wimperverfbehandeling. Let op, de wimpers mag je pas 48 uur later laten verven. 

Wimperserum

Het gebruik van een wimperserum zorgt ervoor dat je vollere en langere wimpers krijgt. Het is belangrijk om heel consequent te zijn in het gebruik van een wimperserum. In sommige wimperserums zit een gelachtige laag, die een schildje achterlaat op je wimpers. Het is dan heel lastig om een wimperliftbehandeling te doen, omdat de werkzame ingrediënten niet in het haartje kunnen trekken. Bij Pure hebben we het wimperserum van 'Revitalash', dat wel geheel veilig is om te gebruiken in combinatie met de wimperlift. 

Behandelingen

40 min.
Wimperlifting

Direct een mooie natuurlijke krul in je wimpers voor minimaal 5 weken.

Foto's