Zen Treatment

50 min. l € 65.00

Deze heerlijke oosterse gezichtsbehandeling neemt je mee op reis. De gelaats- en hoofdhuidmassage zorgen voor een intense ontspanning. Dit is dus echt een aanrader als je puur komt om te relaxen. Ultieme me-time!

  • Indiase hoofdhuidmassage
  • Wellness

Over onze Zen Treatment behandeling

Wat kan ik verwachten van de Zen Treatment? 

Deze ontspannende gezichtsbehandeling bestaat uit een reiniging, enzymenpeeling, onzuiverheden verwijderen, gelaatsmassage, hoofdhuidmassage en een verzorgend masker, helemaal aangepast op jouw huidtype. Dat maakt de Zen Treatment tot echt een uurtje heerlijke me-time.

Op zoek naar een duo gezichtsbehandeling? 

Het is vaak gezellig om samen een relaxdagje te plannen met je moeder, je dochter of vriendinnen, dat kan bij ons in de salon. Wij hebben drie mooie cabines waarin ieder van jullie afzonderlijk in alle rust kan genieten van een ontspannende gezichtsbehandeling. Daarentegen zit je tijdens een pedicure en manicure weer gezellig bij elkaar, om bij te kletsen. Natuurlijk onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. Voor een moeder-dochterbehandeling of gezellig met een of meerdere vriendinnen, wij verwelkomen jullie graag bij ons in de schoonheidssalon.

Foto's

Maak direct een afspraak