Revitalash wimperserum

Wilt u graag mooie gezonde volle lange wimpers? 
Maak dan nu kennis met Revitalash Advanced Eyelash Conditioner.

Lees hier het verhaal achter dit geweldige product:


Revitalash is ontwikkeld door Micheal Brinkenhoff. Dr. Micheal Brinkenhoff, een oogarts met wel meer dan 30 jaar ervaring, werd geïnspireerd door zijn vrouw Gayle om een baanbrekend cosmetica merk op te richten, genaamd Revitalash.

"Hun verhaal begon in 2006 toen Micheal oogarts was, hij werd geïnspireerd door zijn vrouw Gayle om een cosmetica product te creeeren waardoor zij zich mooier zou gaan voelen tijdens haar gevecht tegen kanker." Dr Micheal Brinkenhoff.

Micheal Brinkenhoff wilde zijn vrouw Gayle helpen om weer mooie wimpers te krijgen. Door intensieve chemotherapie waren haar wimpers erg breekbaar, dun en minder vol geworden. Gayle werd een inspiratiebron voor haar man om een collectie van betrouwbare producten te ontwikkelen die natuurlijke schoonheid omarmt, zelfvertrouwen geeft en revitaliseert. In samenwerking met getalenteerde wetenschappers heeft dokter Brinkenhoff een formule ontwikkeld om Gayle haar wimpers er weer sterk, gezond en glanzend uit te laten zien. Vertrouwen, integriteit, schoonheid en innovatie blijven de kernwaarden van het merk.