Acne vergoeding

Heb jij last van acne en wordt jij hiervoor behandeld of wil jij hiervoor behandeld worden? Dan kan het voordelig zijn om alvast te kijken naar de vergoedingen vanuit jouw zorgverzekering. 

Zorgverzekering vergoeding
Acnetherapie is niet opgenomen in het basispakket van de zorgverzekering. Wel bieden een aantal zorgverzekeraars een vergoeding hiervoor vanuit het aanvullend pakket. 
Voorwaarden
In de sommige gevallen is er een voorschrift of verwijsbrief van een (huis)arts nodig voordat je de acnebehandeling kan ondergaan, controleer dit bij je zorgverzekering. Pure Beautycenter is aangesloten bij het ANBOS & SKIN register en wij zijn acne gespecialiseerd. Check zelf vooraf bij je zorgverzekering of je deze dienst door een schoonheidsspecialiste kan laten uitvoeren. Er zijn namelijk uitzonderingen die enkel de behandeling vergoeden, die door een huidtherapeut zijn uitgevoerd. 
 

Welke behandelingen kan ik vergoed krijgen? 
De behandelingen waarmee wij de acne kunnen verminderen zijn: Clarity Facial, Skinpen, Oxygeneo, Oxygeneo Plus+, Glow Peel, Medik8 Peeling, Kruidenpeeling, Skin Recovery, Observ Treatment en de Peeling Intense. 


Wij adviseren om vooraf een "Observ treatment" te plannen. Tijdens deze kennismakingsbehandeling komen wij meer te weten over jouw huid en levensstijl. Hierdoor kunnen we de beste behandelmethode gaan toepassen.