Wimpers & wenkbrauwen verven

Verven van wimpers én wenkbrauwen l € 42.00

Je wimpers en wenkbrauwen kan je bij ons in de salon laten verven, waardoor ze nét even wat donkerder zijn of een mooiere shape krijgen. Dit kan hét verschil maken, zodat je ogen meer spreken. Ook heel handig als je in de ochtend weinig tijd hebt voor je make-up of als je gevoelige ogen hebt die veel tranen.

Over onze Wimpers & wenkbrauwen verven behandeling

Hoe lang blijft de wimperverf zitten?

De verf op de wimpers blijft gemiddeld 5 weken mooi. Omdat we de wimpers vaak zwart verven en dus de donkerste kleur gebruiken, heb je ook langer plezier van de behandeling. De wimperverf wordt strak tegen de huid aangezet, zodat je geen lichte haartjes na de behandeling meer ziet. Dus ook al draag je mascara, dan heb je nog profijt van de wimperverf.
 

Hoe krijg ik een mooie natuurlijke vorm in mijn wenkbrauwen?

Als we de wenkbrauwen verven, kunnen we de verf ook even op de huid zetten. Dit geeft een soort schaduw tussen de haartjes en zal in de eerste week zorgen voor een extra strakke wenkbrauw. De verf op de wenkbrauwhaartjes blijft 4 à 5 weken mooi. Wij adviseren om tegelijkertijd ook de wenkbrauwen te laten harsen of epileren, zodat je met perfect gevormde wenkbrauwen de deur uit loopt.
 

Kan ik mijn wenkbrauwen ook laten blonderen?

Wij maken de haartjes alleen donkerder, dus niet lichter. Wel bepalen we aan de hand van je eigen haarkleur en huid welke tint we gebruiken. We kunnen dus je wenkbrauwen nét een tintje donkerder maken, maar ook donkerbruin of zwart.
 

Wimpers verven boven en onder

Als we de wimpers verven, dan is dat uiteraard voor de bovenste en onderste wimpers. Nadat we de wimpers hebben gereinigd, leggen we een wimperblaadje onder de onderste wimpers. Zo kunnen we deze mee verven en beschermen we de huid onder de ogen tegen de verf. Daarna sluit je de ogen en brengen we de wimperverf aan, zo dicht mogelijk tegen de huid. Als je lenzen draagt, zou je deze voor de behandeling uit kunnen doen, maar dit is geen vereiste. Na een aantal minuten halen we de wimperverf eraf en spoelen we de ogen na met lauw water. Je ziet direct een mooi resultaat!