Persoonlijk make-up advies

Persoonlijk make-up advies l € 60.00

Bij Pure streven we ernaar om u niet alleen de beste producten aan te bieden, maar ook de beste service. Daarom zijn we verheugd om onze tijdelijke behandeling van de maand April en Mei aan te kondigen: “Persoonlijk make-up advies”

  • Welke kleur foundation is mijn beste match
  • Een losse poeder of toch een liquid foundation
  • Blush onder of op mijn jukbeenderen

Over onze Persoonlijk make-up advies behandeling

Wat maakt Jane Iredale zo bijzonder? Allereerst, het is anders dan traditionele make-up. Jane Iredale gebruikt alleen hoogwaardige mineralen die zacht zijn voor de huid en tegelijkertijd een prachtige dekking bieden. Met een scala aan natuurlijke tinten kunt u moeiteloos de perfecte look creëren, van subtiel tot glamoureus, terwijl u tegelijkertijd uw huid voedt en beschermt.

Waarom zou u voor minerale make-up kiezen?
Het antwoord is simpel: het is gezond voor uw huid. In tegenstelling tot sommige conventionele make-up die schadelijke chemicaliën kan bevatten, is Jane Iredale vrij van synthetische kleurstoffen, parfums en vulstoffen. Dit betekent dat u kunt genieten van prachtige resultaten zonder compromissen te hoeven sluiten als het gaat om de gezondheid van uw huid.

Tijdens de behandeling, kunnen onze specialisten u helpen bij het vinden van de perfecte producten voor uw huidtype en gewenste look. Of u nu op zoek bent naar een dagelijkse routine of een speciale gelegenheid, wij zorgen ervoor dat u straalt en dit ook zelf makkelijk kan aanbrengen.

Dus waar wacht u nog op? Maak nu je afspraak en ontdek de magie van Jane Iredale minerale make-up. U verdient het om uw natuurlijke schoonheid te laten stralen, en met Jane Iredale maken we dat mogelijk!

Behandelingen

50 min.
Persoonlijk make-up advies l € 60,00

Wil jij dat onze visagist écht even de tijd neemt voor een persoonlijk make-up advies? Reserveer dan deze behandeling!