Oxygeneo Plus+

Oxygeneo Plus+ l € 179.00

De perfecte behandeling om je huid te vernieuwen, verstevigen en huidstructuur te verbeteren. Onze resultaten zijn echt verbluffend, zelfs al na 1 behandeling. Door de Tripollar functie maken we nieuwe collageen aan, hierdoor voelt je huid strakker en gladder.

Benieuwd naar onze best gewaardeerde behandeling? Lees snel verder of maak een afspraak.

Over onze Oxygeneo Plus+ behandeling

Oxygeneo Plus+
" Met liftend effect "

Oxygeneo Plus+ is een 4-in-1 gezichtsbehandeling die de fijne lijntjes verzacht, de huidsctuctuur verbetert, nieuwe collageen aanmaakt en voor een prachtige glow zorgt.

  • Microdermabrasie
  • Zuurstof
  • Ultrasoon
  • Tripollar radiofrequentie

1. Microdermabrasie
De capsule exfolieert de bovenste huidlaag terwijl deze wordt beschermd met een hydraterende anti-aging gel. Verwijdert overtollige dode huidcellen en geeft een gladde, zachte en nieuwe huid. 

 

2. Zuurstof
CO2 belletjes spatten zacht uiteen tegen het huidoppervlak waardoor van binnenuit zuurstof met voedingsstoffen naar het behandelgebied wordt gevoerd. Het verhoogt daarmee de huidstofwisseling en cel vernieuwing. 

 

3. Ultrasoon celstimulatie

De ultrasoon behandeling reduceert tijdelijk de dichtheid van de huidlagen, waardoor er kleine ruimtes tussen de cellen ontstaan. Hierdoor kunnen actieve ingrediënten en werkstoffen dieper doordringen in de huid. Bovendien wordt door ultrasoon de deeltjes van de werkstoffen afgebroken tot kleinere moleculen waardoor deze gemakkelijker door de ruimtes tussen de cellen heen gaan en dieper in de huid kunnen doordringen. Dit proces is veilig voor alle huidtypes, volledig pijnloos en kan ook toegepast worden bij gevoelige huidtypes. Tevens geeft ultrasoon een micromassage aan de huid die het celmetabolisme stimuleert.


4. TriPollar radiofrequentie

TriPollar behandelingen verbeteren uw gelaatscontouren en geven u een frisse, stevige en jonge uitstraling. TriPollar is het meest geavanceerde radiofrequentie (RF) technologie voor niet-chirurgische verstrakking van het gelaat. Doordat de TriPollar de huid in de diepere huidlagen verhit, trekken de collageenvezels samen waardoor de huid meteen strakker wordt. Het stimuleert tevens de natuurlijke collageen- en elastineproductie voor ongelofelijke resultaten en een aanzienlijke verbetering van rimpels in het gelaat. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en houden langdurig aan zonder operatie en zonder genezingstijd.
 

Bij de Oxygeneo Plus+ verwijderen we ook onzuiverheden zoals talgverstoppingen en gerstekorrels. Wil jij je wenkbrauwen laten epileren of verven? Reserveer dit bij de behandeling.
 

Oxygeneo Plus+ kuur l € 714.00 ACTIE € 625.00

Wil jij een blijvend resultaat en je huid aanpakken? Kom dan voor een kuur met de oxygeneo. 
Elke twee weken behandelt de huidspecialist jouw huid. Binnen 3 maanden is jouw huid gereset! 

Bij een kuur ontvang je nu de 6de behandeling gratis! 

Behandeling 1. Uitgebreide gelaatsverzorging Oxygeneo Plus+ 80 min.
Behandeling 2. Tripollar 45 min. (€ 89.00) 
Behandeling 3. Tripollar 45 min.

Behandeling 4. Uitgebreide gelaatsverzorging Oxygeneo Plus+ 80 min.
Behandeling 5. Tripollar 45 min.
Behandeling 6. Tripollar 45 min. (GRATIS) 

 

Wil je graag de de hals liften en verstevigen? Dat kan! Wij reserveren dan meer tijd voor de behandeling, zodat we ook de hals kunnen behandelen. 
Meerprijs: Oxygeneo Plus+ hals € 25.00 

 

Wanneer mag je geen Oxygeneo Plus+ behandeling ondergaan? 

  • Overleg eerst met u arts, als u medicijnen gebruikt
  • Zwangerschap
  • Actieve koortslip
  • Injectables minimaal 2 weken vóór of na de Oxygeneo behandeling
  • Pacemaker

Foto's

Maak direct een afspraak