Harsbehandeling gelaat

Last van ongewenste haartjes in het gelaat? Boek dan nu een harsbehandeling, zodat de haartjes langer weg blijven en je geen last krijgt van die vervelende stoppeltjes. 

  • Ontharing voor elk haartype
  • Ook voor de gevoelige huid

Over onze Harsbehandeling gelaat behandeling

Harsbehandeling in Eindhoven

Bij Pure zijn wij al jaren gespecialiseerd in het ontharen van gelaat en lichaam. Ook bij een zeer gevoelige huid weten wij raad en voorkomen we ernstige roodheid na het harsen. Wij werken met de hars van Clean & Easy, een harstechniek op een rol. Zo kunnen we heel precies werken als het gaat om de wenkbrauwen. Bij een gevoelige huid gebruiken we een Azuleen hars en beschermen we de huid met een speciaal lavendelpoeder, zodat de hars zich alleen aan de haartjes hecht. Direct na het harsen verkoelen we de huid met water en Aloë Vera gel om eventuele irritatie te voorkomen.

 

Mag ik na het harsen in de zon?

Probeer na een harsbehandeling minimaal 48 uur uit de zon te blijven. De huid is dan namelijk gevoeliger voor de zon en de kans op verbranding daardoor groter. Na een aantal dagen is het nog steeds aan te raden om de huid extra goed te beschermen en een SPF30 of SPF50 te gebruiken.

 

Krijg ik bultjes na het harsen?

Sommige huidjes zijn gevoeliger voor ontharen dan andere. De kans dat er een irritatie ontstaat na het harsen is aanwezig. Maar wij proberen dit te reduceren door het gebruik van Azuleen hars, lavendelpoeder en de huid goed te koelen. Als je nog nooit bent geharst, kan de huid soms ook wat heftiger reageren, meestal trekt deze irritatie na een paar uur weer weg.

Foto's

Maak direct een afspraak