Hot Stone massage

60 min. l € 75.00

Tijdens de Hot Stone massage worden letterlijk hete, platte basaltstenen op het lichaam gelegd. De weldadige warmte werkt direct op de zenuwbanen en zorgt voor een diepe ontspanning. In combinatie met de manuele massage zal je de energie door je hele lichaam voelen stromen.

Over onze Hot Stone massage behandeling

Wat doet de Hot Stone met mijn lichaam? 

Het eeuwenoude ritueel van hotstone helpt spanningen af te voeren en brengt je een gevoel van diepe relaxatie. Deze relax massage bestaat uit warme basaltstenen die op het lichaam worden gelegd, waarna er zacht mee wordt gemasseerd. De zwarte stenen zijn gevormd vanuit de hete lava van vulkanen en houden door hun hoge dichtheid de warmte goed vast. Omdat ze eeuwenlang in rivierbeddingen lagen, hebben de stenen mooie ronde vormen. Volgens oud-Indiaas gezegde zijn ze gevormd door de vier elementen: aarde, water, vuur en lucht. 

De combinatie van de massage met natuurlijke olie en de hete basaltstenen ondersteunt het zelfherstellend vermogen van het lichaam. De stenen werken ontgiftend, stimuleren de organen, geven nieuwe energie en brengen je lichaam in balans. 

 

Waarvoor is Hot Stone geschikt?

De warmte van de stenen dringt diep door in het spierweefsel. Daarom is deze vorm van relax massage zeer geschikt bij stress of vermoeidheid, nek- of rugklachten of een slechte doorbloeding. En natuurlijk voor een heerlijke ontspanning.

Een Hot Stone massage is bij Pure Beautycenter Eindhoven niet als duo-behandeling te reserveren. Wel beschikken wij over drie heerlijke behandelcabine's, maar afzonderlijk van elkaar. Bij zwangerschap en ziekte raden we deze massage af. 

Behandelingen

60 min.
Hot stone massage

Een heerlijke ontspannen lichaamsmassage met warme basalt stenen. De stenen geven warmte en energie aan jouw lichaam.